Dnia 2025-06-09 o godz. 17:21 ~Stary_Nowicjusz napisał(a): > Na twoje mozliwosci od dawna jestem bardzo bogaty. > > Dzieki pkpc dystans miedzy nami istotnie sie poglebi. > > :))))))))))))
============================
Dobre :) i to jeszcze z jakim dumnym przekonaniem napisane . . .
takich co oddadzą swoją kasę innym, aby oni mogli sobie tą kasą obracać i mnożyć ją, podczas gdy dawcy dumnie i uparcie czekają kilka lat, na te mizerne kilka % zysku, oczywiście jeżeli dożyją tego . . .
Dnia 2025-07-02 o godz. 12:04 ~Yeti napisał(a): > Widzisz Stary jaki ty jesteś niemądry. Black Ci tutaj tłumaczył, ostrzegał, a Ty swoje i swoje
---------------------------------
Dnia 2025-06-09 o godz. 17:21 ~Stary_Nowicjusz napisał(a): > Na twoje mozliwosci od dawna jestem bardzo bogaty. > > Dzieki pkpc dystans miedzy nami istotnie sie poglebi. > > :))))))))))))
> Autor: ~Stary_Nowicjusz [188.146.116.*] 2024-08-19 19:20 > Opublikowano przy kursie: 19,62 zł > > Re: ELO Mordeczki . . . > > O nie nie kochany, przed dzisiejsza sesja sugerowales sprzedaz. > Internet nie zapomina
==========================================
Gdybyś tylko wtedy mi zaufał, to teraz byłbyś o wiele bogatszy i mniej sfrustrowany, a tak to sam widzisz jak to jest teraz . . .