w inwestowaniu trzeba być nieufnym, sprytnym, szybkim. I być optymistą :) Ale emocje na bok. Tutaj mamy tezę inwestycyjną, która póki co się sprawdza. A fakt, że Pan Michał z nami rozmawia, oczywiście w ramach tego co możę powiedzieć, to taki smaczek, raczej nic cenotwórczego się nie dowiemy. Ale pewne kwestie można wyjaśnić.
Bob, Ty to raczej wyglądasz na gościa który jednak jest mocno napięty, a nie na takiego co na luźno podchodzi do życia i ma z niego fun. Oczywiście mogę się mylić, ale piszę jakie sprawiasz wrażenie.
Pan Michał mieszka w Izabelinie. IP należy do: IBS Kampinos telco Sp. z o.o. to prężnie działający dostawca internetu światłowodowego w gminach podwarszawskich (głównie Izabelin, Łomianki, Raszyn, Legionowo i inne).
Też sprawdzałem to IP. Jak poszperasz w historii forum to też znajdziesz kilku gości którzy z niego na Bankierze pod innym aliasem pisali. Wiadomo nie jest to kompletny adres IP więc potencjalnych userów w tym regionie może być masa. ~zenek. 2024-01-22 18:59. IP 185.238.205.* ~Reze2023-07-11 08:48 IP 185.238.205.*
Kilka przykładów na szybko z googla.
Obszar jest zawężony ale nie masz cały czas 100% pewności.
A niech to dunder świśnie! Zwracam honor wszystkim uczestnikom i Michałowi. Wybaczcie mój sceptycyzm, ale w czasach deepfaków , AI i ogólnemu braku zaufania do tego co w sieci. Doszedłem do wniosku, że nie uwierzę jeśli paca do rany nie włożę.
A jakbyśmy zadali pytanie odnośnie kolegów z pracy na które tylko pan Michał znałby tylko odpowiedź ,to może w tedy byśmy uwierzyli że to naprawdę on ,choć odnoszę wrażenie że coś w tym jest .Chyba że komuś naprawdę się nudzi i miał taki fajny pomysł ,chociaż nie wiem czy to legalne.
Przyczyną spadków jest krach w Japonii i strach o recesję w USA. Rozejrzyj się, wszystko leci.
Pytanie do autora, w TVN pochwalili się zrobieniem sztucznej krwi.
Gdzie jest espi w tym temacie? O nerce się pochwalili od razu
Ciekawe czy on to on. W każdym razie, na co teraz czekamy? Jaki jest kolejny krok? Stworzenie urządzenia we wrześniu? Czy wniosek patentowy? I co z innymi projektami spółek zależnych, no nanovelo
Prosimy Panie Michale o pomoc koledze:https://www.bankier.pl/forum/temat_zbieram-kamienie-milowe,68213063.html
Proszę również napisać coś "Od siebie" jak Panu współpracuje się z Nano, czy ma Pan wieści od 4Lab, jak "idzie" nowe pudełko etc. I czy wybiera się Pan w jakąś nową podróż?