Myślę że prędko Ludusa nie odwiesza na NC a tak na prawdę pod tą nazwą pewnie nigdy... jeżeli dojdzie rto a Ludus będzie miejmy nadzieję jednym z głównych komponentów PURE to w czyim interesie będzie notowanie go na jakimś polskim NC na logikę.. glowny udziałowca potężnej (docelowo) platformy z głównego parkietu w Londynie będzie wisiał na jakimś ryneczku LIDLA .. komu to potrzebne i jaki będzie tworzyć wizerunek PURE ???? pewnie że bym chciał żeby odwiesił się na trochę najlepiej na ciągłych bo jest niewielka szansa że jeszcze jakieś okruchy uda się pozbierać.. problem w tym że na te okruchy czeka sporo luda w tym kolesie z Trafalgaru ... jest jeszcze druga opcja ... Ludus zostaje wywalony za burtę jak to miało miejsce z udziałem GDP to wtedy odwieszenie równa się opcja... ratuj się kto może... oczywiście nie zakładamy takiego scenariusza...
O, widzę że nadzieja umiera ostatnia.Witam współtowarzyszy niedoli. Cieszy, że interesujecie się działalnością naszej perełki,ja szczerze mówiąc jak pisałem kiedyś, spisałem ludusa na straty.No ale kto wie , może być z tego jeszcze dobry grosz.Pozdrawiam akcjonariuszy.
Myślę że wszyscy w pewnym momencie spisali FINV enturka na straty z tą różnicą że jedni próbowali zejść z akcji niezależnie od ceny na zasadzie ratujmy co się da , inni trzymali na zasadzie a srał to pies co ma być co będzie a byli też tacy co wiary nie stracili i dokupował... To jest urok groszowych start upów że albo tracisz wszystko albo zostajesz milionerem a o tym którą opcję wybierzesz nie spowoduje Twoja wiedza tylko twarde jaja i brak pochopnych ruchów i kierowanie się emocjami chwili ... podam wam jeden przykład który może być równie dobrze przestrogą .. mój serdeczny przyjaciel LEO nota bene akcjinariusz ludusa od bardzo dawna miał kiedyś w portfelu CZARNĄ PERŁĘ kto śledzi giełde wie o czym pisze (mam nadzieję Leo że nie pogniewasz się że przytaczam Twoją historię) a więc Leo puściły nerwy i sprzedał BPC po około 0,20 chwilę po tym cena wynosiła 180pln , Leo do dzisiaj to wspomina bo koło nosa przeszły ciężkie miliony chociaż miał zainwestowane parę groszy ... ZASADA jeżeli puszczają Ci nerwy i masz zamiar wywalić wszystko bo siedzisz na walorze np 5 lat i on się caly czas kisi to czas żeby zacząć dokupować bo powody są dwa , pierwszy jeżeli Tobie puszczają nerwy nie jesteś jedyny , powód drugi ważniejszy jeżeli przez te 5 lat spółka nie upadła to sygnał ze jest duża szansa że zły czas powoli ma za sobą... takie moje moralizowania wiem ale sam też przez szarpanie się na giełdzie straciłem mnóstwo kasy a jestem na niej od samego początku.... Ludus nie padł chociaż powinien , Ludusem rządzili oszuści i zostali pogonieni więc teraz pora na GRUBY zwrot za nieprzespane noce i cierpliwość...Pozdrawiam cierpliwych ...
Widzę że ostatnio często się pojawiasz i to z komentarzami pozytywnymi ,
a to dobry znak.
Poprzednio i to dłuższy czas też często pojawiales się i to z komentarzami raczej negatywnymi.
A skutki były tego opłakane . Kurs z ponad 1pln z szedł do prawie 20gr.
Teraz zaczynasz się często pojawiać , a komentarze pozytywne.
Ten dzisiejszy porownujesz
ze spółką która zaszalala z 20gr do 180 PLN.
Czyżbyś coś przepowiadał.
Kurs docelowy ludusa przewidywal
???
hm.
Inwestor komentarze negatywne były wtedy gdy ekipa Globala z Hamanowem na czele gonili tą spółkę, jak wydrenowali z niej IGS potem spoko to wyglądało to tragicznie... potem do spółki wszedł Petersen pogonili Hamanowa to był pierwszy sygnał , następnie znikneli ludzie z globala a do gry wszedł Fineegen i to był sygnał MOCNE KUPUJ...wtedy moje komentarze zaczęły być pozytywne i to był powód... potem wrócił temat wejścia na londynska giełdę i fuzja z TP i Gfinity co dla mnie oznacza że jak odwieszą notowania to należy brać bez względu na cenę.... ja dobieralem caly czas przy odwieszeniu a ostatnie +18%zrobił mój przyjaciel Leo ... tak że widzisz Inwestor z mojej strony nigdy nie było ściemy zawsze pisałem co myślę i robię a myślę że nasze utarczki to juz historia i razem jeszcze szampana pić będziemy Pozdrawiam
Tak to prawda Myślę Gas że
historia o bpc może komuś pomóc. Wierzę że tylko cierpliwość i głębokie mądre podejście może uczynić tu parę ludzi szczęśliwych. Historia lubi zataczać koło. Zegar tyka .pozdrawiam upartych i żądnych sukcesu inwestorów .