To odkurzę jeszcze ten stary wątek. I co jest już 01? Ale widzę dotykało ostatnio 0,2650. Czyli schodzi, powoli schodzi. Doczekamy się. Widzę też aktywność powieszonych. Zaczynają się denerwować. Najtwardsi pękają i zaczynają się wahać. Ma to swoje uzasadnienie. Czyli jakiś instynkt samozachowawczy jest.
I czekamy spokojnie 01.
Autor: steve2 [91.205.244.*] 2024-05-16 18:28 Nowi poubierani, guzik w windzie w dół naciśnięty jedno piętro już zaliczone. Teraz uważam że na wykresie zobaczymy konsolę żeby wszyscy uwierzyli że tu jest dołek i obkupili się. Dalsza winda w dół zapewne za jakiś czas. I spokojnie czekam 01.
Kolego steve2: co z Twoją prognozą? Czy spadający kurs Softblue choć przy niewielkich obrotach potwierdza kierunek 0,1 zł? Spółka jest bardzo przeciętna i nie wiadomo co konkretnie będzie robić w przyszłości. Z drugiej strony SBE pokazał w raporcie sporo gotówki w kasie, udział w wybudowanym za dotację CBiR. Jednak wybudowany biurowiec nadal nie zarabia na siebie. Co będzie dalej ze spółką? Zamieni się w "klejnot" czy też szansa na rozwój spółki okaże się lipą i niewypałem?
Nie Rafał. Choćbyś nie wiem ile razy podbijał mój stary zużyty, nieaktualny wątek nie zakrzyczysz tego co mówię od jakiegoś czasu, a mianowicie, że to co robiłem było zwykłą maskarą obliczoną na wyrwanie akcji. Przyznaję się, kłamałem żeby nazbierać, ale nie podawałem żadnych fałszywych faktów. Wyrażałem tylko swoją opinię którą łatwo można było podważyć jeśli ktoś chciał, ale ona działała. Podbijaj sobie ten wątek ile ci się podoba a z mojej strony będzie cały czas ta sama aktualna odpowiedź : spółka skazana jest na wzrost, bo jest czysta pod każdym względem i ma gigantyczne perspektywy. Uważam że za 5 lat może kosztować nawet 20 zł.
O, tak ci odpowiem. Jestem zalogowany więc nikt nie podszywa się pode mnie.
SOFT TYLKO GÓRA, bo tak mówią fakty które wszyscy widzą, a w każdym razie ci którzy chcą je widzieć takimi jakie są, ja tu nic nie wymyślam.