• Re: Bądź jak kamień stój wytrzymaj! Autor: ~STNR [5.184.196.*]
    Okręt Nasz płynie dalej. We mgle!
  • Re: Bądź jak kamień stój wytrzymaj! Autor: ~STNR [5.184.250.*]
    To że czasami fala zmieni lekko nasz kurs po dnie to wcale nie oznacza że zmienił się port przeznaczenia. Niektórzy nie rozumieją że liczy się rejs a nie cel. Jak już dopłyniemy do portu czyli sprzedamy... To wtedy zacznie się inna przygoda. Do czasu jak płyniemy tutaj - korzystajmy z prędkości i także z tego że czasami z fali się spada. To tak samo przyjemne jak jej cięcie.
  • Re: Bądź jak kamień stój wytrzymaj! Autor: ~Vascodagama [31.61.162.*]
    Ale to było? Gdy serce bije wiedz że dzieje się historia. Czy przy kominku opowiem wnukom jak bardzo się pomylilem gdy widziałem tysiące lokomotyw pędzących po niebie jak starlinki. Lecz to nie miało znaczenia bo gdy strata byłaby dziesięć złotych to kurs dzgalby nożami że trzy razy, a gdy miliardy lecą to i tak nikt tego nie liczy bo i po co? Antylogika. I inwestorze kup teraz akcje gdy taka baza wiadomości. I ja już nie kupie. Raport przeczytałem i najbardziej zarobiony jest były prezes za wypłatę o zakazie konkurencji... Ludzie widać go z rynku wyrywali że trzeba mu było Porsche w cabrio sprezentować. A na koniec i tak napisal co wiedział. A mógł krótko jak za kadencji. PKP Cargo to przyszlość.
  • Re: Bądź jak kamień stój wytrzymaj! Autor: stary_nowicjusz [79.185.125.*]
    NIe dalej jak 2 dni temu (a moze nawet wczoraj) jako Checkmate mówiłeś, że już się zegnać.
    Rozumiem, że to trudne, bo zycie kłamców wymaga ciągłych kombinacji i przypominania sobie różnych rzeczy. Ułatwiam Ci to niniejszym i przypominam, że juz sie pozegnałeś

• Re: Bądź jak kamień stój wytrzymaj! Autor: ~Checkmate [31.61.162.*]
    Był las nie było Was, będzie las nie będzie Was. Ja tutaj rozgrywam partie życia. THE END odnosił się naturalnie do okresu oczekiwania. Teraz następuje rezurekcja. W życiu opowieść może być schematem lecz nikt nie odbierze mi postów o cyklu transportowym przy 9 złotych. Postu o barykadzie przy 11. Ciekawe ilu Twoich znajomych zakotwiczyło tutaj majatki? Więc pomiluj Panie. Dostrzegaj co opisuje Kenobi, Black i realista. To w gruncie rzeczy ma sens. Realista siedział w swoim czasie na certyfikatach. Przypomnijmy sobie jaki był tam mnożnik? A 5 procent codziennie Blacka ? Ile to już lacznie.? Checkmate, ja tu nie siebie - ja Rzeczpospolitą reprezentuje. Poznaniak potwierdzasz? Bo musisz wiedzieć że Poznaniak jest tutaj... Może sam nam kiedyś napisze kim jest w tej grze... To co otwieramy karty?
  • Re: Bądź jak kamień stój wytrzymaj! Autor: ~Vascodagama [83.30.64.*]
    ...kiedyś te kamienie drgną i polecą jak lawina przez noc! Przez noc, przez noc! Przez noc!
[x]
PKPCARGO 0,43% 16,45 2025-09-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.