miód na serce jak widzę coraz więcej kghmowców na wątku ;)
potwierdza mi to mój trafny wybór. wczoraj jeszcze udało mi się wejść za 24,1X na bph. dzisiaj jeszcze dokupiłem rano za 26,3X - tak więc widzicie, że raczej jestem zadowolony.
życzę zarobku po szyję:)))
dzięki kgh
Na KGHM niewiele się odzywałem, ale czytałem (i czytam) prawie wszystko.
Melduję sie tu również - po 26,8 się w końcu zdecydowałem i jak na razie rewelacja, dzięki KGH :-)
~esde
jestem tutaj od 2 tygodni = ja tu nie klusuje :))
tak jak juz pisalem = wedlug mnie BPH jest gotowy do zmiany kodu
i to w bardzo bliskim czasie :))
Stuknięcie o widły może świadczyć o dalszej chęci skupu papieru i to w znaczących ilościach. Papier jest w silnym trendzie wzrostowym, trudno będzie go zatrzymać, nowy inwestor rozbudził nadzieję i oczekiwania rynku.
Jest to tylko domniemanie nie analizowałem szczegółowo wolumenów poszczególnych transakcji, obserwowałem tylko zachowanie kursu w kluczowych momentach sesji, więc mogę się mylić.
Fundamentalnie patrząc jednak jest jest jeszcze miejsce na kontynuację wzrostów, wbrew pozorom, ja trzymam akcje od rana i zamierzam jescze zaryzykować i zostać do jutra albo i dalej..
hastepna piekna i rowna sesja
piekne zakonczenie i piekna wizja zmiany kodu na jutro
szkoda tych co liczyli na tanie zakupy pod koniec dnia
i im paluszki pourywalo :(((
wspomniałeś coś o jeszcze nowszym kucyku w wątku o kghm...
BPH okazał się strzałem w dziesiątkę dla tych co Ci zaufali, pochwal się zatem co wypatrzyłeś bo pko bp się kisi a ja stoję w miejscu:((((((
~Boni
dawno Ciebie nie widzialem :((
na razie jeszcze tego kuca musze dobrze obejrzec, zajrzec w zeby i rozpracowac
zanim go polece :)))
= musze sie najpierw obkupic - zaraz ktos napisze :)))
i bedzie mial racje ...
na razie rece pelne na bph
a tu i jutro powinno sie znowu niezle dziac !!!
Ano nie było mnie widać bo przeżywałem depresję jak pko bp było po 18 zeta:)))
Na szczęście już mi lepiej (mam średnio po 23,50 więc już blisko do zieleni:)
Warto jeszcze jutro na otwarciu wymienić pko bp (ze stratą ponad 1 zł na akcji) na bph PKC? Widzisz nadal skup paczuszek? Od dołka odbiło już ponad 50 %, duuuużo... Boję się jak diabli, jeszcze te cholerne kontrakty w piątek, nie wiadomo co będzie...
Kgh, tu zaufałam ci ślepo, i nie żałuję.. nie myślałam wcześniej o przesiadce, ale wczorajszy twój wpis na horyzoncie był taaaaaaaki obiecujący...że cięzko było się oprzeć
Dzieki Tobie odrabiam powoli moje straty i złe decyzje...
:)
Do Bidi..
mój laptop hp pavilion dv 6000. odkąd zmienilam mu twardy dysk na większy, nie robi print screenów.. ale zobacze czy zdjęcie cyfrówką wyjdzie czytelnie...i wrzócę :)
Pozdrowianka dla wątkowiczów na BPH
P.S. dodałam na horyzoncie kilka plotek z kghm.. dla zainteresowanych..
Zapraszam Wszystkich Klubowiczów z Horyzontu KHGM do frakcji BPH (utworzyłem wątek z banerem naszego klubu i regulaminem. Bardzo bym chciał aby poprowadził go KGH
trzymam BPH od ok. tygodnia po przesiadce z długich FPKO i planuje wrócić na FPKO przy poziomie 32-34 na BPH co może mieć miejsce nawet jutro więc z PKO raczej bym już nie uciekał bo BPH może się w najlepszym wypadku zacząc konsolidować podczas gdy pko pogoni w kierunku 27pln
widze ze znowu kilka osob probuje sprzedac na "gorce"
wczoraj tez bylo kilku co sprzedawali o tej samej porze na porannej "gorce"
po 26,50pln i potem paluszki pourywalo :)))
dzięki za cynk, przypatrzę się.
chciałbym również zwrócić uwagę na groclin.
od jakiś kilku dni obserwuję spółkę i ostatnio, a szczególnie dziś wzmocnił się popyt.
może coś się dzieje.
podobno do końca marca ma być info o dopłatach do nowych samochodów i to może być dobra wiadomość.
proszę jednak nie iść w ciemno tak jak za kgh - ja nie ta liga:)))
~kgh
przypomne, ze nie dalej jak wczoraj rozmawialismy o poziomach 40zl i moze wyzszych, a dzisiaj troche zaskoczenie, ale nie tym, ze wywalilo, bo to zrozumiale, tez zabezpieczylem po pierwsze pieniadze, ale tym , ze sie spakowales i poszedles do innej piaskownicy, bez slowa, ze wrocisz.
Do tych 40zl nawet patrzac na poziom obecny 28.25 jest jeszcze przynajmniej ok 12zl :)
P.S. dziekuje za umozliwienie zarobienia, moze nie po pachy, ale tak polowe jednej :)))
~Mat,
na razie parkuje powoli zarobiony kesz na nowych konikach
ale tutaj nadal sie przygladam i jak zobacze ze znowu rusza to moze znowu wejde :))
jak pisalem , na razie potencjal troszke ostygl tutaj chyba i ludzie realizuja
= gdyby mnie nie wywalilo to nadal bym byl tutajchoc 50% w dwa tygodnie
warto tez przytulic na troszke a poniewaz koncowka tygodnia moze byc emocjonalna
tu i tam = kontrakty
842 tys. euro Bank BPH zapłacił spółce matce za doradztwo w ciągu 20 ostatnich dni ubiegłego roku. Czy w obliczu kryzysu te wydatki są rzeczywiście niezbędne?
W ciągu zaledwie 20 dni od podpisania umowy o świadczenie usług konsultingowych z GE Bank BPH wydał na ten cel 842 tys. euro – informują „Parkiet” związkowcy z tego banku.
Zwracają uwagę, że jednocześnie spółka zamierza zredukować liczbę etatów o 580 (czyli 12 proc. załogi) w ramach zwolnień grupowych, „aby ograniczyć wpływ negatywnych zmian makroekonomicznych i osiągnąć zakładane cele biznesowe”. Zarzucają zarządowi, że jest rozrzutny, wydając pieniądze na doradztwo.
to prawda, jako fakt podam przyklad bph, info o tej spolce dostalem jakies 3tyg temu, jak bylo bodajze po 18-19 zl (mozna to sprawdzic w archiwum horyzontu).
na koniec sesji moze bedzie jeszcze promocja promocji ? na razie na to wyglada.
No i dalem sie ubrac jak dziecko.... Rano po zobaczeniu dalszego wzrostu sie skusilem po 30,50 zl, teraz wracam do domu a tu ... blada doopa...... Mam nadzieje ze to tylko korekta bo jak nie to mam pozamiatane