Przychodów za1Q 24r spodziewam się w 1tygodniu kwietnia, jeśli będzie to ok.60mln to dalej kiszonka, jakby było 100mln to zmiana trendu, i nikt nie będzie patrzył na wyniki skonsolidowane za 23r.Niemcy się opuźniają z dotacjami więc raczej kiszonka. Za błędy przepraszam tak już mam od młodości, pośpiech.
Dnia 2024-01-24 o godz. 22:08 ~Mar napisał(a): > Przychodów za1Q 24r spodziewam się w 1tygodniu kwietnia, jeśli będzie to ok.60mln to dalej kiszonka, jakby było 100mln to zmiana trendu, i nikt nie będzie patrzył na wyniki skonsolidowane za 23r.Niemcy się opuźniają z dotacjami więc raczej kiszonka. Za błędy przepraszam tak już mam od młodości, pośpiech. _______________________________________________________ 1.Tradycyjnie :piszemy opóźniają, a nie opuźniają 2. W szacunkach za dany kwartał spółka powiadania o szacunkowych przychodach jednostkowych oraz o wynikach skonsolidowanych. Łapiesz? 3. Czy wiesz czym różnią się szacunki przychodów skonsolidowane / jednostkowe.? Wydaje mi się (czytając twoje posty że tego nie rozumiesz. Tyle. Nie przepraszaj, a raczej zmień zasadę pisania: WIEM CO PISZĘ.... PISZĘ CO WIEM To pewna subtelna różnica.
...skonsolidowane przychody ze sprzedaży zrealizowane przez Emitenta w IV kwartale 2023 roku wyniosły 51.221 tys. PLN i są niższe o 35,64 % od skonsolidowanych przychodów ze sprzedaży za IV kwartał 2022 roku. ...... ....... jednostkowym przychody ze sprzedaży zrealizowane przez Emitenta w IV kwartale 2023 roku wyniosły 25.994 tys. PLN i są o 65,3% niższe od jednostkowych przychodów ze sprzedaży wygenerowanych w IV kwartale 2022 roku ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pomyśl, przeczytaj, i wyciągnij wnioski. Koniec kropka. Ps nawet Ci pogrubiłem tekst z informacji o szacunkowych przychodach, szybciej załapał.
To ty nic nie rozumiesz, może w kwietniu zrozumiesz. Tracisz czas na pouczanie innych a w tym czasie średnią zakupu miałem 12,10zł sprzedałem że średnią 15,20zł 17000szt , teraz jestem wszystkim na KGHM po 105,75zł. A ty mi tu z ortografii dyktanda chcesz robić.