Wymienił 1 spółkę na 50 z koszyka. No to mnie tak średnio przekonał, że nie ma tu pod co grać. Wydaje mi się że tutaj kurs akcji spada a zyski ciągle rosną czy się mylę ? Tam gdzie gra animator, czyli ja małopłynnych spółkach tam drobni akcjonariusze nie mają wpływu na kurs. Tam gdzie gra fundusz tak jak tutaj, tym bardziej drobnica nie ma wpływu na kurs, efekt aż za dobrze widoczny. Tak jak napisałem, widać tu gołym okiem, ktoś wali pakietami po 50 tys akcji. Są dwa warianty, wysypuje resztki ale to może być jeszcze 1 czy 2 % wszystkich akcji albo jeszcze mocniej dociska kurs bo mu się spieszy. Robi to przed wynikami, mocno zastanawiające. Tak robią fundusze które wiedzą już jakie są najbliższe wyniki, niestety źle to wróży najbliższym wynikom. Ja osobiście jeszcze bym nie dokupywał akcji, chce wywalać, wywali i taniej
Czy ty jestes ukrytym ha czy jak? Jak katarynka swoje ze gra fundusz i short. Gość "ma" ci wyraźnie napisał że były shorty i ich juz nie ma. Rozumiesz? Dotarło? To czy są jakies inne malutkie czy ich nie ma to juz tylko spekulacje a ty postawiłes dogmat. A argumetem jest ze inteligent to widzi gołym okiem. Najbardziej kretyński argument. A gdzie tam argument, Nie mozna tego nazwac argumentem. Wymysliłes sobie spiewke ze dla znajomej sprawdzasz spółke po czym spierasz sie na forum bankiera. To przekaż jej ode mnie ze skoro kupiła za 8-9 zł to póki co wtopiła. Czy kiedys odrobi. Tego nie wiem bo nie jestem jasnowidzem ale jesli nic sie nie zmieni w kwesti produkcji i wydawania gier to smiem wątpic. Czy teraz jest tanio. No mozliwe. Czy bedzie taniej? tez mozliwe
To wy jesteście jak katarynki. Kolega wyżej robi dokladnie to co wy cały czas wyraża swoje prywatne opinie a że są odmienne od wszych to sie go czepiacie. Wy macie prawo pisać swojeteorie on swoje , ja osobiście bardziej skłaniam sie do jego opini choć nie we wszystkim
Nerwowy jesteś.
To w czym jest problem ?
Ze szef forka Cię oszukał ?
Wydaje mi się że chyba wszystkich spółek z wig gry dotyczy przesuwanie terminów wprowadzania grier na rynek. Czy tylko to forka dotyczy ? Czyli rozumiem, gry nie są wypuszczane a zyski rosną przy coraz wyższych kosztach stałych ? Albo na c nie rozumiem, tak ja spokojnie mi to wytlumacz, tylko spuść z tonu żeby żyłka Ci nie pękła
Do kogo teraz piszesz? Kto jest nerwowy i kogo prezes oszukał? Twoja kolezanka mogła cie zapytac jak łykała po 9 zł a nie teraz. Jestem ciekaw co bys jej wtedy doradził