ogolnie w dluzszej perspektywie powinien jeszcze podskoczyc
pytanie czy teraz-w tej chwili bedzie korekta i jeszcze nizej spadnie
czy np w nastepnym tygodniu pojedzie dalej do gory ?
Ta spółka to faktycznie gniot . Ten kurs 12-13zł trzyma się juz chyba ze 3 miesiące i ani w tę ani w tę :(
Za duzo w niego wtopiłem aby wychodzić , ale to siedzenie na papierze mnie juz osłabia psychicznie . Plastuś zdecyduj się w końcu : w górę czy do piachu .!
Witam
Wygląda na uspokojenie kursu. Zaczynam się zastanawiać czy nie sprzedać.
Jeśli ma być jeszcze up to od 23.03 - zobaczymy. Tylko pewnie z 12 na 14 wiec troszkę spadniemy...
pozdrawiam
mi sie wydaje ze to chwilowa konsolidacja ale jest jeszcze opcja tworzenia sie wiekszego trojkata a temu beda towarzyszyly wahania wieksze
ale tak czy tak jestesmy w tredzie wzrostowym
Data 23 to początek 1 fali (trójkąt ukosny +zygzak f 2) a teraz jestesmy albo będziemy ,pozdrawiam,pr,napisac czy dobrze myśle o tych formacjach ..............
To jest gniot nieprawdopodobny ....siedzę na tym już ponad pół roku a tu kicha na całego . I co to za obroty ? Ja wydaję więcej miesięcznie na zycie jak oni maja dziennego obrotu . Masakra i żenada:(
Ktoś się wyniera na walne ???
Widzę że tylko 1471011 akcji moze być w obrocie. Reszta zablokowana pod walne :))
Może łatwiej o wzrosty będzie...
Na liście NWZA 33 pozycje.
pozdrawiam
Powiem szczerze ze nie wiem czy tak mozna ???
Choć niby jest wystawiona w sekretariacie dostałem ją grzecznościowo.
Z ciekawych rzeczy może powiem tak :
Nie widzę zarejestrowanych acji firmy Prymus - więc jakoś Moska bedzie miał mniej głosów (tylko 226 tys akcji)
z większych : Agro Jumal wraz z prezesem tej firmy maja ponad 200 tys.
gośc od lodow z Koszalina - 140 tys
Ktoś od rybek ze słupska 150 tys.
kilku mniejszycj do 10 tys w tym wielu z politechniki koszalińskiej
ktos z rodziny p Grzegorza (moze żona) 34 tys.
reszta raczej w standardzie.
do tego jest SII z jedna akcją
niepokojące jest że jest również Witold Jesionowski (tys akcji)- kolejny uzdrowiciel :)) uzdrowił LUBAWĘ ,SANWIL a ostatnio TB OPAKOWANIA ( bankrut) mam nadzieję że nie ma więcej akcji.
Co do walnego to jeśli będę w slupsku pojawię sie na walnym :)))
Korekta? korekta czego????? chyba ostatnich 3 dniowych wzrostów. Zawsze znajda sie jełopy, którzy wyskoczą z 10, 50, 100 akcji zbijając w ten sposób kurs. Każdy kto choć trochę liznął AT wie, że spółka od dłużsego czasu jest w trendzie wzrostowym. Do kwoty 16:50 można by zebrać wszystko jednym zleceniem. Oczywiscie wyskakuja ci, którzy być może liczyli na płynność jak na PKO BP, lub KGHM i na zarobek jak na DRAGOWSKIM w 3 dni. Oczywiscie, takich jelopow nie jest mi zal. To im bedzie zal jak beda spogladac na kurs duzo wyzszy od obecnego. Kazdy potrafi myslec, dla mnie moze zleciec znowu do 6 zl... mam to gleboko gdzies.... do zobaczenia leszcze...