zobaczymy na wyniki oficjalne, wystarczy ze PIS i konfederacja beda mieli 215 glosow a PSL sam be Hołownii 30 bo to konserwa jest i z Biedroniem im nie po drodze. PIS dostanie zlecenie o Prezydenta na stworzenie rzadu i beda kombinować jak sie da mamy miesiac degrengolady jak nic. Wszystko zalezy od ilosci posłow PSL w tej 3 drodze
Rajd Św. Mikołaja nałożył się jakby na Rajd Św. Donalda :)))) A czy u nas przypadkiem nie ma tak jak w Stanach, że masz np. większość głosów ogółem w Polsce, ale przegrywasz w okręgach i finito ? :))))
Glapek może być raczej spokojny na razie :)))) 1. Prezes NBP jest powoływany i odwoływany przez Sejm na wniosek Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej. 2. Kadencja Prezesa NBP wynosi 6 lat.
Jak41 dobrze że do przodu. U mnie wpadka kombinacje cudowania coś pomogły i zamortyzowały trochę ale wpadka znaczna. Ale i tak ostatecznie mam S na noc. Tylko jak coś to jutro ewakuacja będzie szybka. Nie mam już sentymentów do kudłatego. Srogo mnie zawiódł. Jak rano się nie odwdzięczy za zostanie z S to zostanie kolegą tylko z doskoku.
Witam, 77777777777777 pozwolę się z Tobą nie zgodzić zagranica wywala na tym wzroście i obrocie, potrwa to chwilę ,ale oddadzą trefny papier i po balu:)
A ja Wam mówię że dobrze to się nie skończy jak tak szybko idzie. Nawet bym się zastanawiał czy pół tego wzrostu dziś zostanie. Kierownik zrobił wzrost szybko i nim się inni połapią ze już to on spuści.
Kurs osiągnął 2130 i to z mocną nawiązką, TKM zamknięte (200 pkt zrobione) - jest jeszcze szansa na 2280-2300 na kasowym, ale bardzo mała. LOP dzisiaj stoi, kto zarobił na L - sugeruję odcinać i cieszyć się, tym co w portfelu. Nawet, jeżeli jeszcze urośnie, to krótkotrwale. Obecny ruch był widoczny od kilku tygodni i tak jak ten ruch był widoczny, tak widoczny obecnie jest poziom znacznie niższy (tak, 1200, a nawet 900 - możecie się śmiać).
Przed nami 3-4 tygodnie mega ciekawe w kraju. Nie wierzę, ze PiS odda tak łatwo władzę. W PiS sami źli ludzie, którzy nie cofną się przed niczym! Za chwilę będą przekupstwa, haki na posłów, haki na rodzinę posłów, i kto wie czy coś nie gorszego, etc. Nawet jeżeli opozycja będzie rządzić, to dopiero otworzy oczy, jakie trupy są w szafie (w budżecie, albo poza nim).
Biden leci do Izraela, aby wybić z głowy interwencję lądową w Gazie. Jeżeli mu się to nie uda, Iran przystąpi otwarcie do konfliktu. Ropa wystrzeli na 150-160$ i ledwo zipiąca gospodarka ponownie oberwie.
Słusznie piszecie, że z koniem nie należy się kopać, że wzrosty duże, obroty olbrzymie i dawno nie widziane, ale dołek Covidowy też tak jak się szybko pojawił, tak szybko zniknął (a niektórzy po dzień dzisiejszy wiszą na hakach Mercatora i podobnych...). Grubas uwielbia rozentuzjazmowaną ulicę pełną nadziei, łatwiej się ja wtedy ....
Śmiało, dorzućcie nowe czerwone łapki - wiem, że niektórych mega denerwuje, że jest tak jak napisałem wcześniej. Przypomnę się, jak wydarzy się to co napisałem - o ile będę tym wtedy zainteresowany.
Aby S miały jakąś szansę to by musieli 2160 oddać a tam potężne zlecenia postawili. Nawet ja nie widzę jakoś objawów że to już. Ale jak oddadzą 2160 kto wie. Mi się wydaję że tym razem wszystko jest inaczej i korekta inaczej będzie weyglądać.
Nie ma co pisać bo nim się zdąży napisać to rynek jest gdzie indziej. 50 % szansa daję że połowę wzrostu oddamy. A 20 % że będziemy jeszcze dziś na czerwono. Jak kierownik powie że to już i sam zrobi zwrot kiedyś to tak samo jak misia to i byczka sponiewiera.
Nie przejdzie drugi raz ten numer co wczoraj. Kierownik i inni za dużo już zarobili. Wystarczy że kierownik zacznie realizację zysków. Inni się dołączą i może być szybko w dół.