Dzwoniłem i pytałem o korektę raportu i czy funkcjonują mówiła że nie jest upowarzniona do tego by udzielać informacji a na pytanie czy pracują mówiła że wolalaby się na ten temat nie wypowiadać
Firma i władze spółki powinny wdrożyć jak najszybciej w życie plan polubownego rozwiązania niepotrzebnych sporow z udziałem przedstawicieli firmy-firm. Wszystko w myśl zasady. ,, sąd nie tuczy tylko rozumu uczy''. Prezes spółki może podjąć się próby zorganizowania takich negocjacji, rozmowy mediacji. To jest jak najbardziej w zasięgu. Trzeba tylko chcieć.
Zapraszam do kontaktu z porozumieniem także przedstawicieli od Villa Justitia.
Wszyscy dotychczasowi zainteresowani zostali dopisani do listy. W najbliższym tygodniu możecie się państwo spodziewać komunikatu ze spółki. Dziękuję za cierpliwość i atencje.
Proszę o ponowne wysłanie wiadomości na adres: vistalporozumienie(małpa)gmail.com tylko z normalną małpą. Jak powiedziałem wszystkich co napisali do mnie to z pewnością są na liście. Naprawdę zapraszamy, każdy się przyda.
Generalnie w miarę wszystko opisał w raporcie, są jakieś układy, które nie pozwolą pewnie nic zrobić porozumieniu. Albo maksymalnie odwlec wszystko w czasie aby było już za późno. Tak więc jak ktoś z porozumienia ma kogoś znajomego, ale znajomego tego znajomego co ma innego znajomego, który ma jakieś możliwości, aby sprawę nagłośnić, to jest ten moment aby to zrobić.