• Re: FASING Autor: secio1 [93.176.203.*]
    Jest taki jeden 'glupi' co sprzeda swoj znaczny pakiet w calosci za 9 zeta, pozniej mozemy sie rozpedzac. Pieniadze na odkupienie tego pakietu w calosci Karbon2 dostal od Fasinga za KBP (pierwsza rata).
    Druga splaci z kapitalu ktory pozyczyl Karbonowi do lutego.
    Wiosna nasza ;).
  • Re: FASING Autor: ~pit [83.8.123.*]
    tak wiosna nasza,ale teraz mamy zimę i ostry zjazd na wszystkich rynkach świata,za chwilkę DJ spadnie do ok. 7000 pkt.,to jak myślicie ,co będzie u nas?!dodam jeszcze, ze jestem fanem spółek górniczych,to b.dobra inwestycja ,ale za jakąś chwilę!
  • Re: FASING Autor: ~BartoszW [193.201.167.*]
    Sugerowałbym Ci sprzedaż FSG PKC to Ci stres odejdzie o to czy DJ jeszcze spadnie i o ile.
    Pzdr
  • Re: FASING Autor: ~pit [79.186.209.*]
    poważnie,bardzo szanuję twoją forumową twórczość,bo często Cię czytam,ale wybacz nie musze sprzedawac pkc.... i nie mam stresu z powodu inwestowania,a sam przekonasz się wkrótce,że mam rację,powodzenia.... a jak juz sie spełni to o czym pisałem to zapytaj sie dlaczego miałem racje
  • Re: FASING Autor: ~Kasiarz [217.153.254.*]
    widzę ,że jedyny ratunek dla Ciebie to kupno PKC tak to widzę
    bo bez papiera trudno być optymistą a jeżeli uda Ci się kupić poniżej 10
    to i tak trafiło się ślepej kurze ziarno
  • Re: FASING Autor: ~BartoszW [193.201.167.*]
    Mój wpis był oczywiście lekko złośliwy bo jak można na obecnych poziomach rynku i cen akcji FSG jako główną przesłankę INWESTYCJI w FSG rozpatrywać czy DJ jeszcze spadnie i o ile? No chyba że to jest taka inwestycja: kupić po 9 i za tydzień sprzedać po 10 to rozumiem.
    Pzdr
  • Re: FASING Autor: ~do pita [87.239.216.*]
    Rozumiem pit, że jesteś wróżką lub członkiem FEDU i wiesz co nas czeka. Zero wiesz bo nikt nie wie co będzie za miesiąc dwa, tylko takie pieski jak ty co chcą tanio kupić najlepsze kąski na giełdzie szczekają na wszystkich forach i piszą krach, zwała. Znam takich jak ty dokładnie bo siedzę na tym giełdowym grajdole wiele lat. Trzeba było rok temu pisać o zwale a teraz nie po spadkach stulecia. Wiem za to że po bessie będzie hossa a po takiej wyniszczającej bessie będzie nagła i ogromna. Nie interesuje Cię giełda bo spadnie jeszcze dużo to zajmuj się etatową robotą i kup jak będzie na dnie a swoje proroctwa wygłaszane teraz zachowaj dla siebie bo podobno wiedza kosztuje, co dopiero twoja wiedza tajemna. Wielu chce mieć dobre akcje jak najtaniej najlepiej za promil WK ale nie każdy się załapie i nie dla każdego starczy-ło. Na Fasingu prawdopodobnie już mieliśmy dołek bo po takich informacjach tylko ułomny sprzeda, jest to wiadomość przełomowa podobnie jak była wiadomość o inwestycjach w Chinach, chyba że spekuła pomacza palce ale na tym walorze kto inny rozdaje karty i będzie decydował w przyszłości. Nie będę się wdawał w polemikę bo szkoda cennego czasu, papier obecnie w cenie sprzed lat kilkunastu gdy raczkowali na GPW, jak wchodził na giełdę była cena 5 zł teraz spółka przy cenie 8zł sprzedawana za ułamek WK. Perspektywy uważny czytelnik zna i wie ile jest warty ten walor obecnie przy aktywach które posiada a ile będzie warty w hossie. Myślący wie co robić a krachmeni i inne bessowe pieski gdy piszą tutaj tylko potwierdzają jaki dobry to jest papier.
  • Re: FASING Autor: ~andr [89.228.28.*]
    NIESTETY SPOWOLNIENIE ZOBACZ FAMUR KOPEX ITD...
  • Re: FASING Autor: ~ameryk@777 [89.229.16.*]
    tekst jest dobry ...oby było w tym roku lepiej,pozdrawiam
  • Re: FASING Autor: ~orion2244 [91.94.205.*]
    ~do pita [87.239.216.*
    Bardzo dobry TEKST

Nikt nie wie ile potrwa jeszcze ta Bessa
    Jednak w czasie bessy trafiają się spólki , ktore w perpektywie dluższej dadzą zarobić

Obecna bessa przeszacuje b. dużo spólek .....tych z WIG20 również
    Opcje walutowe wykończą .......też niejedną spólkę ( wymysl bankierów--------- sposób na przejęcie wielu z nich

Do dobrze rokujących zalicza się FSG ------------ NETIA tez ma szansę ?
    Najpewniejszy wydaje się też być PKO BP ? ( jeśli pozostanie polski? )

FSG------------ zakladając wzrost wyników plus globalne plany --------------ZAINTERESOWANIE INWESTOROW tym walorem wzrośnie
  • Re: FASING Autor: orion2244 [91.94.58.*]
    hm.

FSG----------->wartość rynkowa ok. 25 mln zl
    Wartość udzialów w chińskiej spólce(50% ) 5 mln USD----------OK.19mln zl
  • Re: FASING Autor: docent1 [83.25.100.*]
    hej orionie bywasz na gg?

pzdr
  • Re: FASING Autor: orion2244 [91.94.58.*]
    witam Panie docencie1
    pisz na maila---------------gg na razie mam.......nieczynne

wymienimy..............poglądy

pozdrawiam serdecznie
  • Re: FASING Autor: ~ameryk@777 [89.229.16.*]
    masz na myśli Kopex?
  • Re: FASING Autor: ~bla bla [77.253.64.*]
    a po co karbonowi aż tyle akcji ?
    chce ogłosić wezwanie na całość i cofnąć fasing z giełdy
    czy chce skupić papier i odsprzedać jakiemuś finansowemu po wyższej cenie?
  • Re: FASING Autor: ~pit [83.10.83.*]
    do wszystkich z grupy wzajemnego wsparcia,ja naprawdę doceniam wartośc spółek górniczych i ich perspektywy,ale jak DJ pierdyknie,a napewno pierdyknie to nie będzie litości dla fasinga czy mojego lidera kopka,będą kupować te spółki nawet za 0,2 wk a co do sił nadprzyrodzonych,to takich nie posiadam,za to na rynku jestem od 93r. i wiele już widziałem,pozdrowienia,hej!!!
  • Re: FASING Autor: ~BartoszW [213.238.66.*]
    To co tu robisz na wątku? Wejdź na wątek DJ-a i prowadź tam dyskusje ile i kiedy pierdyknie, czy spadnie do 6000 a może 3000, czy w tym roku czy w 2011 itd.
    Pzdr
  • Re: FASING Autor: ~NEMO [83.5.44.*]
    No pit ogolnie lubi pisac(pelno go na roznych watkach),jak ma ochote to niech pisze i tutaj,to taki koloryt jak tego i tak i innych forum,sa tacy co inwestuja(wiadomo ze z roznym skutkiem) i tacy co tylko pisza o inwestowaniu(ci akurat nigdy nie traca), a co do kursu fasinga jezeli jest skorelowany z DJ to w poniedzialek mamy wzrosty,jak jeszcze nam pit wyjasni jaki jest wskaznik to bedziemy sobie przeliczac dzien predzej kurs.
  • Re: FASING-depresja Autor: ~ameryk@777 [89.229.16.*]
    Fasing pęcznieje,oby wartośc akcji rownież,a tak na marginesie mecząca spółka
[x]
FASING 0,00% 12,60 2025-11-07 15:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.