Wydaje mi się że to
już za dużo nie podskoczy i nie wiem czy nie przeskoczyć na rodzime spółeczki ,Larek-Macieju do ilu prognozujesz dojście i w jakim okresie ????gratuluję wyczucia , sam mam od 1,7
mam w portfelu wiele spólek
mam załozony plan i go zrealizuję .Na arzie nie oddaję papiera chć mógłbym i pkc ale nie chce duzymi zleceniami wpłynać na kurs.
Dnia 2009-04-21 o godz. 07:17 ~Larek napisał(a):
> od miesięcy wam pisze że to najlepszy papier na gpw.
Dobre sobie! Najlepszy to on jest dla kupujących ~1zł. Napisz,że najpierw stracił 98% w półtora roku i wciąż jest wielką niewiadomą. Trochę już odrobił. Do 5000% jeszcze mu daleko i wciąż ma kłopoty z płynnością.
spójrzcie synowie na datę kiedy załozyłem ten post
czy to juz ponad 500% do góry ?a papier dopiero się rozkręca.
Znaczne pakiety po odsprzedaży po 8 zł odkupiłem po 9-5-10.5 i nadal rekomenduję kupno Immo.
Kto kupił na początku roku nie musi pracowąc nigdy jesli kwota zainwestowana jest znaczna.
My slę ze pierwszy milion zarobił nawet zwykły leszcz .
PreisdatenTickdatenChartProfilUnternehmenskalenderNewsBerichteIMMOEAST AG Letzter Preis 3,90 +11,75%
ISIN: AT0000642806 Datum, Zeit 24.08.2009, 17:34:17
zum Portfolio zur Watchlist Alarm setzen
Witam Larek. dawno nie bylo cie na forum. co sie dzieje? moze masz jakies nowe propozycje w co mozna zainwestowac w tym roku. immo kupowalem po1.36 i trzymam do dzis nie wiem czy nie za dlugo ale licze na jeszcze wiecej.
pozdrawiam