Krętaczu,zakiwałeś się.Nie pisałeś w trybie warunkowym tylko twierdzącym,że na pewno będzie kicha a nie że ewentualnie może być.Bo może być różnie,więc nie zaprzeczaj sam sobie.
Bo w marcu tak sądziłem, i o tym pisanel- bedzie kicha, bo Crimen zapowiada sie na drugiego warhammera z powodu tej samej, krytykowanej mechaniki walki, multi Wizadrsow nie wydaje mi sie prawdopodobne do konca roku. „Moim zdaniem zdarzy sie x i y. Moim zdaniem to spowoduje, ze za Q4 bedize juz strata”. Za malo hurraoptymistyczne dla ciebie?:))
Zero optymizmu ciągłe złorzeczenie.Skoro jesteś tak wrogo usposobiony i nie masz akcji to twoja obecność tutaj ma na celu zniechęcanie do spółki innych.
Cóż są też takie elementy w społeczeństwie jak ten mały nieu dacznik manipulant i zwykły troll, który tutuaj próbuje się wymądrzać udając znawcę branży co zostało już obalone wiele razy. Przykre, ale pewnie to jedyne miejsce, gdzie dzieciak otrzymuje trochę atencji, albo ma taki fetysz jak ludzie go cisną, sądząc po stylu pisania jest cieplutką kluchą XD
Lubię smiac sie z takich łbów jak CRB, ktorzy wypisuja o skokach na 150zl, bo przeciez ktos tak napisal w programie motywacyjnym, wiec "wzrosty sa mozliwe, lecimy". Dlatego upodobalem sobie to forum po wyjsciu ze spolki. Staram sie tu komentowac realistycznie (a moje orzewidywania kursu sie sprawdzaja od miesiecy), co postrzegacie jako zniechecanie, w waszym zyczeniowym mysleniu. Oraz, jezeli myslisz, ze jakies pisanie na jakims forum ma jakis znaczacy wplyw na kurs spolki gieldowej, to jestes prawie tak zabawny jak CRB. Prawie, bo nie ma wiekszego blazna niz on, jest poza komkurencja.
Kolejny raz robisz z siebie dzieciaku pośmiewisko, co widać po tym forum ale ty udajesz, że deszcz pada, kiedy na ciebie plują.
Ostatni raz to napiszę oszu ście, bo jesteś zwykłą mała kłamczuchą zniewieściały kleksie. Wklej post, gdzie pisałem o wzrostach na 150 zł albo zamilcz i przestań w końcu szczekać kund lu zawszony.
MOIM ZDANIEM jakies istotne wzrosty nie sa możliwe, dopoki spolka nie zacznie przynosic stabilnie 1-1.5 mln kwartalnego zysku i nie wyda duzego produktu z zywotnoscia kilku lat. Jedynym takim produktem na horyzoncoe jest wizadrs multi. Ja wcale nie mowie, ze nie moze byc wzrostow. Ja tylko mowie, ze MOIM ZDANIEM ich nie będzie DOPOKI nie wyjdzie wizadrs multi, co MOIM ZDANIEM jest malo prawdopodobne w tym roku. A nawet jezeli wyjdzie Wizards multi, w tym czy w przyszlym roku, to skok na 90, 100, 150 czy ile tam ten balwaan sobie wymysli jest nierealne. Tylko tyle.
Arkusz z prawej strony wygląda jak ser szwajcarski, kilka tys. akcji do 100 zł, oczywiście po drodze pojawiłby się zlecenia z ręki itd. ale obecna sytuacja z arkuszem przypomina mi RND. Zobaczymy, potrzebna jest dobra iskra i powinno być OK.
Lol:)) Są uniknione, bo pieniadze „wracajace na gpw i nc” wroca w tej mieksca gow i nc, gdzie bedzie najwieksza perspektywa wzrostow. Niekoniecznie na carbon:))