• Poznaniak Autor: ~black944 [93.159.36.*]
    Dnia 2025-09-05 o godz. 11:27 ~Poznaniak napisał(a):
    > Tylko IP się zmienia… ciekawe czemu…)

====================
    no przecież pisałem w zeszłym roku, że 207 przechodzi gruntowną przemianę i remont (fontanna zostaje na swoim miejscu)
    i że to trochę potrwa, a może też pamiętasz, że kiedyś Ci pisałem aby inwestować w nieruchomości w Krakowie,
    gdzie właśnie z tych powodów jestem tu w kilku miejsca aktywny i pewnie te różne IP . . .
    ps.
    mam nadzieję, że to wystarczy o moim IP

Pozdrawiam
  • Re: oj, real - idź na playa . . . Autor: ~Rocky [31.61.184.*]
    No panie Poznaniak, z lekkim niedowierzaniem czytam to co Pan tu napisał I muszę przyznać, że słyszę lekkie pęknięcia lodu pod Pana stopami. Kwestionować wiarygodność słów naszego Mistrza, to jest odważna pozycja a nawet wręcz szaleńcza, szczególnie w sytuacji gdy brak na to jakichkolwiek dowodów, że nasz Mistrz uciekał by się do takich tanich sztuczek, nie pisząc tutaj prawdę w celu aby namieszać w głowach tutejszych lojalnych inwestorów. Wydaje mi się to dość absurdalną interpretacją braku zrozumienia naszego Mistrza. Pisałem tutaj już kilka razy, że dostrzegam u Pana bardzo wysoki poziom inteligencji i poczucia humoru, więc ja potrafię filtrować i ze zrozumieniem wyłapywać to co Pan pisze tutaj między wierszami, a co niestety umyka większości tutejszych czytelników. Pozdrawiam niezwykle serdecznie w ten upalny wieczór
  • Re: oj, real - idź na playa . . . Autor: ~black944 [31.61.164.*]
    Kraków, Warszawa... Nowy Jork, Londyn, Rzym, Monte Carlo, Karlowe Wary... W wielu miejscach bywam, ale wszędzie jestem ceniony za nonszalancję, erudycję, styl...
  • Re: oj, real - idź na playa . . . Autor: ~Drago [31.61.187.*]
    Ciekawy ten wątek
  • Re: oj, real - idź na playa . . . Autor: ~Poznaniak [31.60.97.*]
    Ale poucinany.)
  • Re: oj, real - idź na playa . . . Autor: ~black944 [31.61.168.*]
    Gdzie się pojawiam, tam zawsze ciekawie! Podnosi się też automatycznie poziom inteligencji oraz zamożności, że nie wspomnieć o umiejętności analizy zaawansowanych algorytmów RSI :)))
[x]
PKPCARGO -0,30% 16,45 2025-09-09 14:39:22
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.