• Re: Kleks chłopaku Autor: ~Keks [79.191.99.*]
    Przykro mi, Anonim, ze demaskuję twoje dziesieciopiertowe plany oszustwa, rozumiem, ze cie to drazni, ciagle mam gdzies:)
    To ma nawet swoje nazwy, nominalna i realna stopa zwrotu, ale co ja tam cie bede zanudzać, i tak nie posluchasz, tylko zaraz przyjdzoe Ajtuś i powoe, że dzieki Crimen Carbon bedzie wiekszy, niż Blizzard:)
  • Re: Kleks chłopaku Autor: ~ali___ [83.31.254.*]
    Kleks powiedz o tym w US podczas rozlicznie PIT38 XD
  • Re: Kleks chłopaku Autor: ~Annonim [185.22.136.*]
    Keksiu przed chwilą napisał, że nie ma akcji Carbona ale troszczy się o innych + że lepiej schować kasę do szafy niż zarobić 100zł, czy ktoś jeszcze czyta jego wypociny? Człowieku zniknij z tego forum i się nie udzielaj skoro nie masz akcji a co samego Crimen to jednak odbiór jest obecnie o wiele lepszy niż WH a Carbon widać może klepać gry w ten deseń dość szybko więc chyba nie jest tak źle?
    Anonim! Wrociles!:)) Przerzucales cos dzisiaj miedzy rachunkami i probowales potem robic ludzi w ch*ja?:))
    Moje podstawowe założenie było takie, że Warhammer okaże się dobrą grą z dobrym gameplayem, na miarę kolejnych Wizardsów, I ze dzisiaj, po ponad roku od premiery, Carbon będzie mial dwie dochodowe franczyzy i dwukrotnie wieksze przychody, a w polowie roku będą wydawali pierwszy dodatek i oglaszali multi, jak bylo w pierwotnych planach. Przed premierą wygladalo to naprawde niezle. To się nie sprawdzilo, Warhammer okazal sie ladną graficznie, ale ogolnie nieudaną, nudną grą, którą Carbon już porzucił i nie będzie z niego robic drugiego po Wizardsach filaru przychodów. Teraz nie ma niczego podobnego na horyzoncie, o podobnej skali i potencjale. Nie jestem wyrocznią. Ale też gielda to jednak nie tenis:)
  • Re: Kleks chłopaku Autor: ~Pear [188.47.123.*]
    tylko leszcz interesuje sie dzis cdr, potencjal zysku jest smieszny
    czas na interesowanie sie byl po 2.5 jak ja bralem, albo najpozniej po 20
    a okolice premiery cp to byla juz cap chora, ja wychodzilem po 300.

spolka ktora ma obecnie potencjal na 1000%, a przy porazce na 100% wzrostu jest tylko jedna
    obecnie - pyramid. i nawet nie chce mi sie uzasadniac dlaczego, bo dokladam do K :p
  • Re: Kleks chłopaku Autor: ~John [5.173.104.*]
    Nie pij brałem cdp po 44zl i dobrze na tym wyszedłem.
    spoko, pewnie i tak, nie bylo trudno :)
    ale 1000% nie zrobiles, a ja mam takie zalozenie
    od kiedy zrobilem duzo wiecej na wlasnie cdr oraz 11b

rzadko jest taki potencjal na gieldzie, moze raz na pare lat
    widzialem to przy xtb po 8, widzialem na scopie po 60, tak z ostatnich
    troche sie nie spelnilo ;>
    mysle ze szansa na to na pyramid jest dosc spora, do konca roku
    wiec dla mnie to inwetycja n1 2023
    Ale wiesz, ze ja nie oczekuje powrotu na 420zl na CDR, prawda? Uwazam, ze 140-kilka zl jest realne po ogloszeniu daty dodatku (ogromnego, wlasciwie calej nowej gry, po prostu na tym samym silniku i assetach). I dokladnie to mi wystarcza, bo da mi sensowym zysk z poziomów 95-100zl, na ktorych wchodzilem rownolegle z wychodzeniem z Carbona i jeszcze jednej spolki w Q3 2022. Wiekszosc ludzi w ogole traktuje NC jak ruletkę, obstawisz czerwone to podwoisz kasę, obstawisz czarne to przegrasz wszystko. To zwykle maje spolki, z jednym nadchodzacym produktem, ktore niczego nie pokazaly a kurs idzie wylacznie za kaprysami hype’u. Kompletnie nie moj styl inwestowania, czasami to robię, ale na małe kwoty, typu 2-3tys zl.
    Zaluje, ze nie wyszedlem na gorce 145 pare miesiecy temu, ale nic, czlowiek znowu byl zbyt zachlanny..:) teraz juz mam twardy target i wystawione zlecenia, z waznoscia do konca roku.
    to wszystko piedroly, bez znaczenia
    wywal tego cdr i bierz pdg, dobra rade ci dam ;>

dzis 46, stawiam zakres 120 - 200 do konca maja
    A jak oszacowałeś to 120-200?:) Z herbaty?
  • Re: Kleks chłopaku Autor: ~coop [83.4.68.*]
    Dnia 2023-04-28 o godz. 14:42 ~Keks napisał(a):
    > A jak oszacowałeś to 120-200?:) Z herbaty?

Ile to bedzie po inflacj procentów bedzie jeszcze z tego zysk czy już strata. :-)))))))))))))))))
  • Re: Kleks chłopaku Autor: ~Keks [31.61.180.*]
    Macie rajcę. Będzie 500. 1000. 10000. Ale raczej 20.
    Ale to milo, ze od obrazania mnie przeszedles do pytań o porady inwestycyjne, cieszę sie z tego z trudem zbudowanego zaufania:)))
    Aa, i już 2 miesiace od premiery PSVR2, a kursik ciagle poniżej 15. Ktory to tam pisal, ze po premierze bedzie WYSTRZAŁ (bo mu wyszlo w fusow)?:))
    Bo na przyklad ja pisałem, ze nie bedzie zadnego wystrzału.
[x]
CARBONSTU -0,32% 3,13 2026-02-27 10:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.