Aaa... nie chciało mi się... Wstyd się przyznać ale nurzanie się w strefie komfortu było bardzo przyjemne. Teraz już dosyć, starczy, emocje wyborcze za nami, to trzeba się wziąć za pisanie.
O jakich ty złotych kranach prawisz? Przecież tam nie ma złotych ani srebrnych ani nawet zwykłych niklowanych kranów... Wyłącznie goły beton, nic więcej. Budynek ma tylko wyglądać z zewnątrz, ma mieć fajną fasadę żeby było pod co robić pompkę na 06 jak już pisałem wyżej.Jeszcze nikt z nas nie widział co jest w środku więc po kiego robić sobie nadzieję że oszust tym razem nas nie oszuka? Co powiedzieli? że wyłonili ponoć kogoś do wykonania wnętrza... I tyle ich widzieli...
0,1 poproszę.
A widzieli zbieranie na JSW po 44? I te smakowite tłuste kółka ostatnio? Widzieli? I nie zobaczą, oblizywanie haków wysoko nad padliną 0,27 smakuje lepiej... Jak spadnie na 0,1 też będzie taka frajda? Ale może przynajmniej nie czuć smrodu padliny która jest znacznie niżej.
I kto to tak lawinowo zarzuca wątkami wyciągniętymi z lamusa względnie nowymi ale bzdurnymi? Chcą was koniecznie ubrać po 0,27 żebyście oglądając to latami po 10 groszy pozbyli się z poczuciem ulgi pogodzeni ze stratą.
Tak.50k zarobione na vistalu po 10 groszy za kawałek tut. padliny. Ale przecież tu nie ma żadnych emocji bo papier do niczego. Nadaje się jedynie do wirt. spotkań towarzyskich. Prawdziwe emocje są z Blondwłosą w jej wyścigówce. Tam jest i będzie jazda... Hulała w tę i weftę w kanale ale następne piętro już przygotowane. Tutejsze wisielce powinny być wdzięczne za powzięcie tej wiedzy, ale przecież każdy widzi jaki tam jest potencjał - piszę o tym od dawna...
Wpadłem żeby wam przypomnieć choć wiem że nie posłuchacie a tam się dużo dzieje.A jeszcze więcej się podzieje. Tu natomiast nie wydarzy się nic. Te 10 groszy wygląda na optymistyczny scenariusz... Niestety.
Nie złotówka tylko 1,20...0,8 sprzedane obrobione... Ciekawe czy ktoś tut. wisielcom zrobi promocję jeszcze na Jastrzębskiej w rejon 45, bo tam by odrobili po deklaracjach Tuska - chcę odblokować dywidendy w spółkach SP. Teraz to tam mogą być już setki jak wieszczyłem...
Ostatnio polubiłeś ten termin. "Frajer frajerze frajerzynko". Jak jest więcej to jest problem... Daj pożyć małemu, będzie ich więcej pozytywnie nastawionych bo polubią giełdę,a Ty będziesz miał więcej miliardów na koncie. Zamiast połowy wykupisz cały Dubaj kiedyś.