• Moto
  • Alert
  • Notowania
  • Kursy walut
  • Centrum Finansowe
  • Bankier.TV
  • Newsletter
  • Zaloguj się
Bankier.pl - Polski Portal Finansowy
  • Rynki
    • Giełda
    • Depesze PAP
    • Komentarze rynkowe
    • Waluty
    • Gospodarka
    • Surowce
    • Fundusze
    • Narzędzia
    • Wiadomości z rynków
    • Wywiady ze spółek
    • PPK
    • Binance (serwis partnera)
  • Twoje finanse
    Jak zarządzać Twoimi finansami?
    • Tanie konto
    • Oszczędzanie
    • Jak wziąć kredyt?
    • Mieszkanie na kredyt
    • Pożyczki pozabankowe
    • Nieruchomości
    • Moto
    • Ubezpieczenia
    • Emerytury
    • Domowe finanse
    • Narzędzia i kalkulatory
  • Biznes
    • Prowadzenie firmy
    • Podatki i ZUS
    • Płaca i kariera
    • Finansowanie
    • Windykacja
    • Technologia
    • Narzędzia
    • Konta firmowe
    • MamBiznes.pl
  • Porównywarki
    Porównaj produkty finansowe Logotyp Smart.Bankier.pl
    • Kredyty gotówkowe
    • Konta osobiste
    • Kredyty hipoteczne
    • Pożyczki na raty
    • Konta oszczędnościowe
    • Lokaty
    • Karty kredytowe
    • Konta firmowe
    • Promocje bankowe
    • Kredyty firmowe
    • Kantory internetowe
    • Kalkulator OC i AC
    • Ubezpieczenia turystyczne
    • Chwilówki
    • Kredyty konsolidacyjne
    • IKE i IKZE
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF

Forum

• Giełda
  • Jak grać na giełdzie?
  • Dzienniki giełdowe
  • Forex
  • Złoto
  • Gospodarka i polityka
  • Jak zacząć inwestować?
  • Banki
  • Chwilówki
  • Kryptowaluty
  • IKE/IKZE
  • ETF

Warto wiedzieć

• Regulamin Forum Bankier.pl
  • Zgłoś naruszenie
  • Zgłoś skargę
  • Najczęściej zadawane pytania
  • Podatek giełdowy

Twoje Forum

• Obserwowane wątki
  • Twoje posty

Archiwum

• Podatki
  • Prowadzenie firmy
  • Ubezpieczenia i emerytury
  • Po godzinach
  • Nieruchomości
Forum Kryptowaluty powrót do głównego postu Zobacz profil BITCOIN
  • Re: marketbull i Palmer finance Autor: ~Daria [37.109.161.*] 2024-07-02 19:42
    Hej.
    W jaki sposób z nimi walczyłeś?
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 0
  • Re: marketbull i Palmer finance Autor: ~Maciek [83.4.180.*] 2024-08-06 22:14
    Proszę o pomoc
    Oszustwo my livemarket
  • Re: marketbull i Palmer finance Autor: ~kasia [149.102.244.*] 2024-08-07 09:08
    Też przez to przechodziłam. Trochę czasu zajęło mi zorientowanie się, że tak naprawdę byłam tylko przez nich oszukiwana i jedyne co robili to mnie wykorzystywali jak i okradali. Mocno zszargali moje nerwy i nadwyrężyli moje zdrowie psychiczne szantażem i groźbami. W tamtym czasie było źle. Na szczęście udało mi się znaleźć pomoc w tym wszystkim. Pani mecenas, która zajęła się moją sprawą bardzo mi pomogła, teraz mnie reprezentuje. Z tego co wiem, to nie jest pierwsza jej sprawa przeciwko temu brokerowi. Z tego co mówiła brzmiało jakby wszystko o nich wiedziała. Z czystym sumieniem mogę polecić się z nią skontaktować, to numer do niej >>>503>>>122<<<208<<<
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 1
  • Re: marketbull i Palmer finance Autor: ~Krispi [31.0.49.*] 2024-10-08 13:53
    Cześć livemarket też mnie oszukali wiesz jak moge odzyskać pieniążki
  • Re: marketbull i Palmer finance Autor: ~Monika [83.28.219.*] 2024-08-30 16:41
    Poproszę o info jak Pan to zrobił ?
  • Re: marketbull i Palmer finance Autor: ~Ida [95.160.163.*] 2024-09-17 01:52
    W jaki sposób? Też jestem oszukana
  • Re: marketbull i Palmer finance Autor: ~Oli12 [188.146.115.*] 2024-10-11 21:15
    Hej jak to się udało. Chętnie bym poznała ludzi którzy pomogli.
  • Re: marketbull i Palmer finance Autor: ~Lucyna [213.5.138.*] 2024-10-17 13:47
    Jaka droga odzyskał Pan pieniadze?
  • Re: marketbull i Palmer finance Autor: ~adam [37.30.36.*] 2024-10-22 09:10
    Droga jest tylko jedna pani Lucyno w banku składa pani reklamację na przelewy do bandytów i kancelarja jest na rynku dozo ja korzystam z ahora Gdańsk ale jest nexxsus group też Gdańsk lub averso Warszawa
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 1
  • Re: marketbull i Palmer finance Autor: ~SikorWojciech [103.108.231.*] 2024-10-22 14:24
    sam byłem zmuszony dochodzić swoich roszczeń przed sadem, nie było wyjścia, zbyt dużo zabrano mi pieniedzy
    ahora - tak, też korzystam, przeszło od 2 miesiecy, tyle ze nie w sprawie marketbull a przeciwko tym Performance investment Pte Ltd 
    i tu też w sumie moja prośba, jeżeli ktoś miał z nimi styczność, czy stracił czy nie, żeby zebrać informacje i zglosić się do biura, przekazać to co macie, moze dzieki temu szybciej uda się namierzyć tych ludzi co zabrali moje pieniądze i szybciej odzyskam choć cześć
  • Re: marketbull i Palmer finance Autor: ~Waldemar [61.8.153.*] 2025-01-13 13:09
    Zostałem oszukany przez Performance investments PTE Ltd, chętnie dołączę.
  • Re: marketbull i Palmer finance Autor: ~adam [188.146.164.*] 2024-10-24 04:17
    Kolejna kancelarja anty-portal i kancelarja ultimatum
  • Re: marketbull i Palmer finance Autor: ~monika [91.90.123.*] 2024-10-24 09:43
    była już mowa na forach różnych o tych dwóch firmach, nawet nie kancelariach a firmach windykacyjnych zatrudniających prawników, wystarczy wygoogolować, nie oferują nic specjalnego a są bardzo drodzy
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 2
  • Re: marketbull i Palmer finance Autor: ~Dodo67 [89.68.60.*] 2024-10-28 19:20
    Może podpowiedź do kogo się zwrócić o pomoc ? Podam maila roszczyn@interia.pl
  • Re: marketbull i Palmer finance Autor: ~Monika [31.0.124.*] 2024-11-20 17:50
    A w jaki sposób się udało odzyskać pieniądze?
  • Re: marketbull i Palmer finance Autor: ~Kamil [164.127.224.*] 2024-12-26 20:32
    Jak udało się to zrobić
  • Re: marketbull i Palmer finance Autor: ~Gszegsz [149.40.62.*] 2024-12-27 12:22
    Ja zostalem podobnie oszu kan y. zglosilem sie pod 7: 2;2 3v 5;9 v6 ;4;0 tam mi powiedzieli co mozna zrobic w mojej spraw.ie, teraz czekam na prze,slu,chanie
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 7
  • Re: marketbull i Palmer finance Autor: ~Maras [149.88.19.*] 2025-02-07 15:01
    Mi tez pomagają ale w sprawie z Performance investment pte ltd (investment-pte.com, user.desc-account.org, user.desc-account.pro) polecam ich serdecznie.
  • Re: Coinbase Bit coinbasebit io org vip Autor: ~sebastian23 [149.22.89.*] 2025-02-19 10:23
    Coinbase Bit coinbasebit io org vip uważajcie na nich - mam przykre doświadczenie z nimi
  • Re: marketbull i Palmer finance Autor: ~Jola [79.191.124.*] 2025-02-25 10:17
    W jaki sposób Ci się to udało?
  • Re: Oszukał mnie broker? a was? lista platform Autor: ~Patrycja [169.150.218.*] 2023-03-21 20:07
    jotulcapital - to oni w tym momencie kradną moje pieniądze!! I nie mam pojęcia jak ich powstrzymać. Prawnik stwierdził że nic się z tym nie da zrobić. Że pieniądze które są na ich koncie handlowym że one już przepadły.
  • RCEbanque oszuści, złodzieje, wyzyskiwacze ! Autor: ~basiakonkol [64.176.64.*] 2023-03-22 09:42
    ja się zgłosiłam do kancelarii . mnie zrabowali 9 000 zł. i cała ostatnią emeryturę, obecnie przez nich nie mam za co żyć. wnuczka mi pożyczyła na opłacenie kosztów w sądzie. pani prawnik mówiła, ze jeśli uda się zebrać dużo osób, to będzie mogło powstać przeciwko RCEbanque postępowanie grupowe. jeśli ktoś jeszcze miał styczność z tymi niegodziwcami, proszę zgłoście się, ten nr do adwokat jest dostępny 696-718-446, czasem nie obiera, dużo pracy ma, ale do mnie zawsze oddzwania
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 0
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.76.7.*] 2023-06-20 21:58
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Oszukał mnie broker - Unitedoxfordgroup.com Autor: ~leszekżymalski [70.34.249.*] 2023-03-22 09:09
    Unitedoxfordgroup.com to u nich padłem ofiarom przestępstwa!! to oni ukradli mi pieniądze i ich trzech pracowników! kłamali że są brokerami, analitykami i że maja jakiekolwiek uprawnienia i licencje!! od początku marca toczy się postępowanie w prokuraturze przeciwko nim !! nie dam się, nie pozwolę by zostawili sobie moje $$$, za cięzko na nie pracowałem !! jeśli są inni oszukani, proszę zgłoście się do kancelarii !! im więcej będzie założonych spraw, to może uda się zebrać grupę i będzie to postępowanie zbiorowe!! nie wykręcą się na pewno!! nr do kancelari 696718446
  • Re: Oszukał mnie broker? a was? lista platform Autor: ~Artur_strowski [86.90.255.*] 2023-03-24 17:21
    Primeu.net
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 1
  • Re: Oszukał mnie broker? a was? lista platform Autor: ~paroksydamian [70.34.242.*] 2023-03-27 10:10
    Primeu.net mnie też oszukał. w ubiegłym roku dałem się namówić na rejestrację w ich platformie. po kilku szybkich otwarciach zarobiłem z 70 usd. dałem się namówić na kolejne wpłaty, łącznie 5 tyś pln. i później nie chcieli mi nic wypłacić !! uważajcie na nich, z primeu tylko stracicie ! do tego uważajcie, bo to nie polacy, mają mocny akcent i oszukują że są w warszawie !
  • BE22.com i bbanc Autor: ~iwet [185.177.125.*] 2023-03-31 14:33
    jeden i ten sam analityk, tomasz malinowski !! najpierw z nim uczyłam się w BE22.com inwestować, później właśnie tu pierwsze depozyty w real robiłam i wpłaciłam z 17 tyś, wiedział że nie mam już więcej pieniedzy tym bardziej na ten chory podatek, to później stwierdził że teraz moje pieniądze skoro w be22 są zablokowane to przeszły do bbanc i stąd mogę wypłacić, ale on zrobi to sam przez andydesk bo ja niby nie będę potrafiła, na szczęście już o tych oszustach się naczytałam i nie dawał się wrobić w kradzież danych !!
  • Re: BE22.com i bbanc Autor: ~AntoniaLapińska [185.107.56.*] 2023-04-03 17:52
    Miałam nieprzyjemność krótko współpracować z panem Zielińskim z firmy BE22. Ukradł mi 250$ i dwa razy po 499$. Kiedy nie chciałam więcej inwestować, tylko troszeczkę popracować na tych wpłatach i sprawdzić jak to w ogóle się robi, to mnie zwyzywał od najgorszych, głupich, stwierdził że nie rozumiem giełdy, że w ogóle na niej nie powinno mnie być. Zerwał ze mną kontakt i kazał radzić sobie samej z wypłatą. Której nie da się u nich zrobić nigdy!!!
  • Re: BE22.com i bbanc Autor: ~tren [89.64.106.*] 2023-04-08 21:15
    miner.glocin.com

ostrzegam bo już tam wtopiłem, kasa nie do odzyskania.
  • Re: BE22.com i bbanc Autor: ~Ja [169.150.196.*] 2023-04-12 15:34
    No to. Od wiem ja co czekasz, szukaj firmy która ci ogarnie albo jakaś pomoc prawną albo reklamacje czy inne takie, ludzie tu co rusz kogos polecają ponoc kasa jest do odzyskania jak noe cała to chociaz w części
  • profitrop - tu mnie oszukali ! Autor: ~mikolajtomaszewski [185.177.126.*] 2023-04-18 09:22
    ja zaś radzę uważać na bandę oszustów z profitrop.com !! ci to są dopiero. wschodni akcent to oczywistość, choć do niedawna nie wzbudziło to moich podejrzeń!, jednak powinno, ukradli mi kasę i obwinili mnie, ale już wiem że to nie była moja wina, zwyczajnie w świecie specjalnie otwierali pozycje które szły na minus, a to było wszystko virtualnie, i tak naprawdę to po prostu sobie wzieli moje pieniądze!
  • Re: oszukał mnie broker i do tego fałszywy prawnik Autor: ~PeregrynOpolski [169.150.196.*] 2023-04-25 13:20
    Proszę uważajcie. Mnie nie dość że oszukały dwie firmy bo najpierw z początkiem roku pixpal ze stroną pixpal.site to teraz na początku kwietnia (na szczęście na małą kasę bo raptem 500 zł) skills-profit !! ale to nie wszystko, jest taka strona w internecie na FB - kryptowaluty - uwaga oszuści - i ona promuje firmy, które nie są kancelariami, a które tylko są pośrednikami między jakimiś random prawnikami. o tej stronie z facebook` czy też grupie też jest dużo już pisane, promują jakieś dwie firmy i tam się ogłasza jakiś chłoptać który ma być pośrednikiem prawnym między grupą a tą właśnie firmą, a on z prawem nie ma nic wspólnego. razem z kilkunastoma osobami szukaliśmy tych ludzi w izbach radcowskich czy adwokackich i nie ma nikogo takiego. korzystają z jakiegoś prawnika z sopotu, bo chyba im najbliżej był i uważają że ludzie się nabiorą !

• Re: oszukał mnie broker i do tego fałszywy prawnik Autor: ~Franc [169.150.196.*] 2023-04-25 15:00
    To akurat prawda że facebook to dno. Znajoma ostatnio została wywalona z grupy na FB za to że o jednej niby kancelarii napisala prawdę, że kasują po 10 tyś od łebka za sprawę a sami ogłaszają nabór do prowadzenia sprawy. napisała coś w stylu że to żart że niby kancelaria prowadzi sprawę otwiera listę do pozwu grupowego a potem cyk cyk kosi po dychę od człowieka. i słusznie napisała że skoro grupowe to powinno być właśnie taniej i ani nikogo nie obraziła czy coś, No ale ta grupa to jedna wielka reklama za pieniądze, tam prawdy wam nikt nie powie a jak ktoś mówi prawdę to leci na bruk. Tylko gdzie szukac pomocy to ja już wysiada, to jest jeden wielki obornik a oszuści się mnożą na potęgę
  • Re: oszukał mnie broker i do tego fałszywy prawnik Autor: marykarson [176.119.80.*] 2025-03-11 12:41
    Ale ufam tylko pracownikom firmy Smart Legal, bardzo podoba mi się sposób, w jaki wykonują swoją pracę. Mogą również pomóc w wypełnieniu wszystkich niezbędnych Karta została pokonana https://tk-smart-legal.pl/strona-glowna. Kontaktowałem się z nimi już kilka razy i wszystko przebiegło bardzo pomyślnie.
  • Re: Oszukał mnie broker? a was? lista platform Autor: ~alicja_w_krainie_gar [77.253.135.*] 2023-04-19 01:32
    Czy ktoś coś słyszał o tym brokerze? Dostałem ostatnio na maila wiadomość, gdzie zachęcają do inwestowania. Po przygodzie z Medco Finance Limited mam wrażenie, że to kolejny twór tego typu i będą dalej okradać ludzi. Szukałem komentarzy i same pozytywne, jakby pisane przez samych oszustów, że zarobki w szybkim tempie, że zadowoleni ze współpracy itd. No wali oszustwem na kilometr znowu. Coś ktoś?
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 2 0
  • Re: Oszukał mnie broker? a was? lista platform Autor: ~Tito [46.204.108.*] 2024-06-08 08:51
    Scam
  • Re: Oszukał mnie broker? a was? lista platform Autor: ~Krystyna [37.248.168.*] 2024-07-03 09:49
    Ueazajcie na Finansero. Wczoraj mnie oszukali
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 3
  • Re: Oszukał mnie broker? a was? lista platform Autor: ~Pablo [193.138.138.*] 2024-11-09 12:47
    można coś więcej o tym oszustwie finansero? też mam tam środki, opinie wydawały się dobre.
  • Re: Oszukał mnie broker? a was? lista platform Autor: ~Marzena [37.30.42.*] 2024-12-06 01:00
    Też jestem zainteresowana tematem, bardzo chcą żeby się szybko rejestrować przez firmę edutrading, coś ktoś wie?
  • Re: Oszukał mnie broker? a was? lista platform Autor: ~Marzena [37.30.42.*] 2024-12-06 00:59
    firma szkoleniowa edutrading ich oferuje, poleca szkolenia w zamiam za rejestrację, coś ktoś wie na ten temat?
  • Re: Oszukał mnie broker? a was? lista platform Autor: ~alicja_w_krainie_gar [82.139.146.*] 2023-04-21 13:53
    Czy ktoś coś słyszał o tym brokerze? Dostałem ostatnio na maila wiadomość, gdzie zachęcają do inwestowania. Po przygodzie z Medco Finance Limited mam wrażenie, że to kolejny twór tego typu i będą dalej okradać ludzi. Szukałem komentarzy i same pozytywne, jakby pisane przez samych oszustów, że zarobki w szybkim tempie, że zadowoleni ze współpracy itd. No wali oszustwem na kilometr znowu. Coś ktoś?
  • Re: Oszukał mnie broker? a was? lista platform Autor: ~anonim [45.87.214.*] 2023-04-21 17:26
    o jakim brokerze piszesz?
  • Re: Oszukał mnie broker? pixpal.site Autor: ~PeregrynOpolski [169.150.196.*] 2023-04-25 13:21
    Uważajcie na Pixpal.site - o nich jest już wszędzie pełno, niestety miesiąc temu jeszcze nie było tych wpisów i przez to utopiłem sporo pieniędzy!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.226.*] 2023-05-06 14:28
  • Re: Oszukał mnie broker? a was? lista platform Autor: ~Kuba [77.222.227.*] 2023-12-02 04:05
    Mnie też oszukali na Soft Capital . Niestety w moim przypadku to dziesiątki tysięcy .
  • Re: Oszukał mnie broker? a was? lista platform Autor: ~M0DERATOR [146.70.161.*] 2024-01-03 13:50
    Proszę zastanowić się na oddaniem sprawy to specjalistycznej kancelarii prawnej, bądź radców prawnych.
    W wątku znajdują się polecane biura prawne z których usług można skorzystać.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 7
  • Re: Oszukał mnie broker? a was? lista platform Autor: ~Aga [80.192.115.*] 2024-02-05 19:14
    Czyli SOFT CAPITAL to tez oszuści??? Ale sprawdzałam zanim cokolwiek wpłaciłam, nie było żadnych ostrzeżeń....
  • Re: Oszukał mnie broker? a was? lista platform Autor: ~dariusz1 [194.126.177.*] 2024-02-06 15:46
    no niestety okazuje się że soft capital to nie tylko oszuści a grupa przestępcza i to duża
    oni dbają o swoje interesy świetnie, mają rzeszę ludzi która siedzi i robi wpisy pozytywne u nich, zgłaszają i kasują ciągle te negatywne, nic na to nie poradzimy, mają masę kasy, na coś te miliony muszą wydawać, a wydają aby oszukać więcej ludzi, by do nich przychodzili

z nimi zaliczyłem stratę 13oooPLN, więc ten tego...
  • Re: Oszukał mnie broker? a was? lista platform Autor: ~jolantakocuba [146.70.144.*] 2024-02-16 12:21
    policjant mi numer podrzucił do jakiś prawników co jego podopieczna odzyskała część pieniedzy mówi, że to przełom jeśli chodzi o takie oszu...stwa. mozesz sprobowac dzwonic siedem trzy zero dziewiec piec piec zero szesc szesc
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.52.152.*] 2023-05-08 14:10
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 4 1
Poprzednia
1 2 3 4 5 6
Następna
  • Kurs Euro
  • Kurs dolar
  • Kurs frank
  • Kurs funt
  • Wiron
  • Przelicznik walut
  • Kantor internetowy
  • Kalkulator wynagrodzeń
  • Umowa zlecenie
  • Kredyt na mieszkanie
  • Kredyt na samochód
  • Kalkulator kredytowy
  • Revolut
  • Winiety
  • Jak grać na giełdzie?
  • Jak wziąć kredyt hipoteczny?
  • Rejestracja samochodu
  • Jak rozwiązać umowę z Orange
  • Program pit
  • Rozliczenie pit
  • pit 37
  • Pit 36
  • Pit 36L
  • Pit 28
  • Pit 11
  • Ulgi i odliczenia podatkowe
  • Koszty uzyskania przychodów
  • Sesje elixir
  • PB weekend
  • RRSO co to jest?
  • Blogbank.pl
  • Promocje bankowe - zgarnijpremie.pl
  • Stopa procentowa
  • SMART Bankier
  • Pieniądze na dowolny cel
  • Wygodne oszczędzanie
  • Prawo i pieniądze
  • Porady w finansach
  • Średnia krajowa 2023
  • Kalkulator zdolności kredytowej
  • Pożyczki na raty
  • Sklep Bankier.pl
  • ePIT
  • O nas
  • Reklama
  • Redakcja Bankier.pl
  • Patronat Bankier.pl
  • RSS
  • Centrum Prasowe
  • Produkty Finansowe
  • Kontakt
  • Zgłoś błąd
  • Mapa serwisu
Bonnier Business Polska Bankier.pl – Portal Finansowy – Rynki, Twoje finanse, Biznes Puls Biznesu pb.pl - rynek, akcje, spółka, przedsiębiorca, budżet Pulsmedycyny.pl - Portal lekarzy i pracowników służby zdrowia Smart Bankier.pl - Porównaj oferty pożyczek i kredytów Spotdata - Wizualizacja i analiza danych ekonomicznych Arslege - Platforma do nauki prawa przez Internet

Korzystanie z portalu oznacza akceptację regulaminu. Polityka cookies | Polityka prywatności |