9 to wartość średnia liczona po 12 miesiącach. U nas jest dopiero 2 miesiące. Ale patrząc na dostępne funkcje tych zaleznosci to jesteśmy w górnych widełkach. Ogólnie jak wydadzą w tym roku i nie spieprza to przychód roczny będzie większy niż obecną kapitalizacja. Nawet jak wezmą wydawcę to i tak będzie skok o level wyżej.
co wam po rosnacym zainteresowaniu Holstinem skoro was wytoopcaja spekulanty? choćby sonka zrobiła zysk w milionach to i tak was wytoopcą bez masełka ...stonka jest więxniem łatwowiernego akcjonariatu toopconego przez twardojajecznych spekulantów ...
i na tym sie jedzie ;)
buahahaha
O fakty, to że stonkowy holston pnie się w górę nie przekłada się na kurs. Zdrowa spółka powinna nie huśtać jak małpa na drzewie a rosnąć dostojnie wraz z kolejnymi faktami. A tutaj kolejne miejsca to bujanie kursem, czyli toopcenie naiwnych, jedynie stwierdzam fakty - Stonka to spoleczka dla spekulacji i tyle. Każdy kto stwierdzi że +/- 30% to zdrowe wzrostoupadki jest osiołem...
Nie opowiadaj swoich miłosnych historii jak cię ktoś ten tego bo to nie jest nasza sprawa. Swoje opowiastki seksualne zostaw dla chłopaka, bo tutaj naprawdę to nikogo nie interesuje. A jeżeli to jakaś trauma z dzieciństwa to od tego też nie są ludzie tutaj tylko lekarze. Powodzenia.
kolejny którego wytoopcyli - musi bolec skoro awersja do gejów masz uraz i jako argument negatywny podnosisz miłośc dwojga panów - współczuję ...
mnie to rybka kogo toopcę - ty czy twoja koleżanka lethys czy inni nieokresleni panowie i ich orientacje - wazne abyście zawsze na górce odkupili...
doopcata zgraja poharatanych dziubasków jak widze - sonka wytoopconymi leży i daje sie toopcyć ...
jako zarobiony nie współczuję ...
wiem - samermu bedąc na oddziale specjalnym niewiele możesz zrobić - od tego są lekarze spacjaliści - twoim urojonym osobowościom raczej nic nie pomoże ...
napoleonie? Henryku XVI czy może JPII? - nie podążaj ta drogą - każda prowadzi tam gdzie jesteś - nie giełda ale dom bez klamek to jedyne miejsce gdzie tolerują dysocjacyjne zaburzenie tożsamości ...
podsumuje twój argument - buahahahaha ...nie mam nic do dodania - wytopceni zawsze dorabiaja teorie aby usprawiedliwić "zdrową" korektę na której stracili ...