Dnia 2024-03-05 o godz. 07:55 ~as napisał(a): > Wylazł mściciel o wielu twarzach , szpec od szukania smrodów i odchodów Nie stać na akcje , ale przynajmniej dla dobra firmy wszystko obszczywa. Takie Burkowe przyzwyczajenie > Oraz subtelny znichęczacz ,który kupuje "przeciętne" spólki a potem je obs.. rywa i obszczekuje Ewenement na skalę bananowej
Wylazl inwestor roku, ktory musi ubierac innych zeby zejsc z haka na 53,50. Na akcje po 53,50 rzeczywiscie nie byloby mnie stac, zostawiam to dla "inwestorow" takich jak Ty.
To były czasy jak jeden Dureń kupował za ponad 53 .. Eh , powspominać warto. JA niedawno kupowałem po 21-22 - coś ``koło tego``I poczekam... mam czas. Więcej niż as
Że wybiegacie powarczeć dopiero po 17-stej ? Aż takich kucupołów nie piszecie , byście mogli cokolwiek zepsuć. Jesteście po prostu intelektualną mielizną. A ja nie muszę nic uśredniać , ale Wy musicie . Zeszliście maklery poniżej 39 ? Bo jak nie , to kolejne miesiące robienie z siebie czyścibuta
Oscylator nie wystarcza ? Potrzebne "merytoryczne" wsparcie wszystkich biur w Polsce ? Jak bezpańskie kundelki ,grzebiące w śmietnikach, szukające żeru i znaczące teren uryną. Takie macie zadania maklerzy w umowie o pracę ? Wy zróbcie ściepę , bo nie macie czym przerzucać na giełdzie. Te transakcje po kilka sztuk to kpina . która g...... Wam daje
Nie mam zamiaru nikogo zachecać do kupna ale jakwylewają wiadro pomyj na Bogdanke to trzeba bronić. W zasadzie jak spadnie kurs to dokupie i też dobrze ale na obs.rywanie społki to chyba był czas jak był tu kurs ponad 100 zł i był sens z czego zbijać a teras to żałosne. Za darmoby chcieli wyrwać akcje najlepsze z branży gorniczej, surowcowej i nie tylko...
Skupuję czy wywalam ? Napiszcie też co jest Waswzym celem .Nie bójcię się ,przecież i tak wszyscy wiedzą. A pozbędziecie się najczęstszej przyczyny kamieni zółciowych
Darku dalej grzebiesz w śmieciu ? Napisz czego potrzebujesz ,myślę że ludzie z forum Ci pomogą .Korzystająć z okazji napisz proszę skąd się bierze WK i kapitalizacja.
Dla Was łosie w tanich garniturach to marzenie . Ale pisz dalej. Cokolwiek. Z czystej statystyki ,bo merytoryki nie macie żadnej. Zostaliście rozjechani maklerzy przez własną głupotę i pazerność