Taaaaaaakkkk... I tak jak sądziełem... wszsystkie naganiacze z beniemsreniem już w ciemnej d... znaczy norce... przewidziałem to i jest tak jak powiedziałem... nie inaczej... ciemnego Ta/aaa nawet już nie szkoda...
Jak powiedziałem ament to znaczy ament!!! I 12 groszy to jak na wydmuchę którą zajmuje się KNF i dochodzenie robi prokuratura to i tak za dużo i jak psu buda się należy właściwie 8 groszy!!! I oby się nie okazało że również niejaki troll chlewowy Ta/aaa maczał w machlojach swoje obłe wredne paluchy bo w towarzystwie pudla będzie świat zza krat oglądał?... naganiając tenże na wydmuchę by pudel miliony zarobił na niewinnych łosiach!!!... także więc uwaga na niego a ja idę na zajęcia baletowe... dzisiaj gościnnie występuje u mnie na parkiecie uciekinierka wielka diva Анжелина Воронцова i wielka choreografka Мариуся Петипа... polecam i zapraszam... oprócz łosia ubranego Ta/aaa... i to nie jest to bynajmniej ten tutejszy łysy dewiant marych naganiacz...
Ament!!! Jest tak jak przewidziałem... koniec odbicia zdechłego kotka... lecimy dalej w kierunku 12 groszy bo wydmucha nawet tyle w sumie nie warta jest...
Teraz jest Ament!! To już koniec odbcicia zdechłego kota i to ogłaszam!!! Aby taki owsik Ta/aaa nie miał wątpliwości że jest inaczej... tak w sumie to nawet nie za bardzo wiem z jakiego powodu to odbicie zdechlaka miało miejsce... przecież już wszyscy wiedzą kto to jest pudel i dlaczego KNF wymienił shitblue w swoim komunikacie...
Zastanówmy się czy ten pudel jeszcze nie dołoży do tego biznesu hahahaha... bo nie spodziewam się inaczej hihihhii... a może to jak listy intencyjne lub nielot? Hę? Były i ich nagle nie ma? A kto wie czy nie rozwiązana zostanie umowa? Jest tyle fajnych opcji by ubrać naiwnych że hey!!!... V.I.T.R.I.O.L. ale amatorów bajd widzę że już brak... i będziemy lecieć na 12 groszy...
Na podstawie moich poprzednich przewidywań muszę przyznać że jestem mile zaskoczony - 100% trafności!!!! To niebywałe jak ja to jasno widzę jak taki owsik Ta/aaa w bambo jest przez pudla robiony... a jutro prezenciki dla niego rozdaje pudel na czacie: kolejne bajeczki hihihihii...
Był tu wpis owsika i już go ni ma?...??... Przecież tam tylko były jego przeprosiny wobec mojej osoby i do tego przyznanie mi racji!!! Komu się to nie podobało? Hę? Dlaczego wykasowywane są wpisy forumowiczów w tym owsika? Ja protestuję!!!... Każda merytoryczna dyskusja jest podważana niewiadomo przez kogo... kogoś anonimowego... czyżby wpółdziałał z pudlem? No to KNF się dowie!!!...
Owsik!!! Proszę się nie awanturować!! I nie naganiać!!! Nie moja wina że wisi na haku!!! I proszę o merytoryczne uzasadnienie dlaczego ma rosnąć jak pudel kłamie... i jakie wyniki przewidujemy? Ja przewiduję osobiście tradycyjne - minusik netto... Ament.
No nie opowiadaj nikomu że netto!!! Bo nikt nie uwierzy a pamiętać trzeba że pudel ma również koszty oraz rodzinę z którą trzeba się podzielić i wyżywić... czyli wyjdzie netto minus tradycyjnie... takie są fakty? No!!! A to wychodzi że wycena wydmuchy jest dużo za wysoka i czas na ssssrrrrruuuttttttt....
Tak!!! Tutaj też ogłąszam koniec odbicia zdechłego kota!!! I ani owsik ani marych łysy wąsiaty dewiant jeden nie pomogą!!!... Wydmucha to wydmucha... pudel to pudel który w jajo robi akcjonariat i zakosił kasę łosiowi owsikowi... czy ktoś jeszcze sądzi że taki pudel coś jest zdatny zdiełać?