Dnia 2022-06-11 o godz. 09:08 ~kasjer_krasnala napisał(a): > Dnia 2022-06-11 o godz. 01:52 ~Smutas_wiesiek napisał(a): > > WIDZIELI STANY !!! Po -3%. > > > Ameryka pięknie w dół leci .NASDAQ -3,5 % > ile jeszcze nicków wymyślisz błaźnie brawo_wy, duuup? moja propozycja thempy_wiesiek nieźle cię leszek ogolił z kasy, skoro męczysz gruche o 2 w nocy - buahahahaha
Dnia 2022-06-11 o godz. 09:08 ~kasjer_krasnala napisał(a): > Dnia 2022-06-11 o godz. 01:52 ~Smutas_wiesiek napisał(a): > > WIDZIELI STANY !!! Po -3%. > > > Ameryka pięknie w dół leci .NASDAQ -3,5 % > ile jeszcze nicków wymyślisz błaźnie brawo_wy, duuup? moja propozycja thempy_wiesiek nieźle cię leszek ogolił z kasy, skoro męczysz gruche o 2 w nocy - buahahahaha
> > Dnia 2022-06-11 o godz. 01:52 ~Smutas_wiesiek napisał(a): > > > WIDZIELI STANY !!! Po -3%. > > > > Ameryka pięknie w dół leci .NASDAQ -3,5 % > > ile jeszcze nicków wymyślisz błaźnie brawo_wy, duuup? moja propozycja thempy_wiesiek nieźle cię leszek ogolił z kasy, skoro męczysz gruche o 2 w nocy - buahahahaha
komuś, kto stracił 30 tyś wcale się nie dziwie, inna sprawa gdyby stracił 30 tys. (bez ś) a tak na poważnie...napisz coś własnymi siłami i nie kopiuj wcześniejszych,cudzych postów bo to nie ładnie ;)
jak pisałem w wątku wcześniej coś już wiedzą, ja czytałem to gdzieś i nie chciało mi się wierzyć ale jak ktoś kupuję to potwierdza mi to moją teorię !!!!
Dzieciaki podobno cała spekula zjeżdża się na Apis dostali dofinansowanie 1.5 mil do silników 3d . tyle co CDproj. Akcje 8 gr rozważyć szczęście jest raz Porsche masz gratis