Wykresy wykresami to mówią już co było a co będzie to tylko hipoteza. A jeśli chcesz zobaczyć co jest na daną chwile to zobacz to https://www.youtube.com/watch?v=oVrdIXQ2g30
Nie znoszę hipokrytów i kłamców, ot cała prawda. Geratuluję moralnej postawy. Takich nam dzisiaj trzeba. Prawych i sprawiedliwych. Pozdrawiam. ps. oj widać, że Insider aż w oczy kłuje swoją nieprawością. I linkami.
Wasale ~CD i ~micham (już zostaliście wcześniej wpisani na listę gangu "wiewiór-wasali"), o jak mi przykro, że Wasz senior został zdemaskowany. Pilnujcie porfeli.
Kolego gościu, jestem do cna zepsuty i zwasalizowany, podziwiam Twoją przenikliwość i spryt. Rozgryzłeś mnie/nas i i nie pozostaje nic innego niż się ujawnić. Chylę czoła. ps. a portfela już nie mam . Nie wytrzymał i pękł. Tak nabiłem- dzięki Insiderowi (przez oszustwa i mnanipulacje, rzecz jasna),
Widzę, że wszyscy sobie skaczą do gardeł. Skąd ja to znam ??? A tymczasem za oceanem, euforia. Znowu napisałem, coś "niepoprawnego". Bo przecież otoczenie nie ma wpływu. LICZY SIĘ TYLKO ANALIZA FUNDAMENTALNA!!! (wg forumowych kryteriów ....)