• Re: Mistrz Gbaka Autor: ~Gbaka [193.17.174.*]
    Dziękuję jestem 100% szczęśliwy ale też i współczuję ja siedziałem na bosiu kilka lat że strata ,sądzę że warto kupić inny papier aby usrednic wartość portfela i wyjść z jakimś plusem
    Ja osobiście teraz kupiłem pekao,handlowy i gpw nie wiem czy to wzrośnie ale przynajmniej dywidenda na poziomie 6% pewna
  • Re: Mistrz Gbaka Autor: ~Krokon [94.254.238.*]
    Ja tu chyba jeszcze trochę posiedzę średnia 11.6 wiec trochę mi brakuje nie wiem czy jeszcze zobaczę taki kurs
  • Re: Mistrz Gbaka Autor: ~Gbaka [31.0.36.*]
    Spokojnie poczekasz cierpliwosci
  • Re: Mistrz Gbaka ,to jakas zenada Autor: ~Andy [31.182.171.*]
    Co za megolmania ''mistrzem''sie zwie , to jakas zenada . Swego czasu ''gosc '' ostro polemizowal ze mna w sprawie mega moziwosci biznesowych tego para banku . A teraz z potkulonym ogonem oswiadcza ,ze siedzial ze strata na tym dziadostwie , kilka lat .Ciekawe czy wyszedl z tego interesu chocby na zero ? Ze mnie kpil ze chce wyjsc w okolicach 9 zeta . Ja swoj plan zrealizowalem pozbylem sie juz dawno tego parabanku z zarobkiem w okolicach 9 zeta . A teraz czekam jak zejdzie do bazy ,tam jest konkretne wsparcie w okolicach 7,4 zeta , to moze powroce do kupna , co byscie sami nie pozostali w nieutulonym zalu nad losem Bosia
  • Re: Mistrz Gbaka ,to jakas zenada Autor: ~Gbaka [31.0.36.*]
    Spokojnie kolego ja sprzedałem powyżej 12 zeta tak jak pisałem też że sporym zyskiem ale tylko dzięki temu że dokupywałem w międzyczasie akcje w przedziale 6-9 zeta a wsparcie zgadzam się że około 7,4 warto wtedy kupić i opchnąć po 9 zeta
  • Re: Mistrz Gbaka Autor: stachsgh [31.61.248.*]
    To są mistrzowie :-) będzie stało na średnio bo jest równowaga.
    https://www.youtube.com/watch?v=oVrdIXQ2g30
[x]
BOS -0,53% 11,26 2026-02-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.