• Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Magik [31.0.52.*]
    Tak owy kapitał zapasowy był wypłacając choć jego połowę na dywidendę świadczyłoby to o zmianie nastawieni zarządu w stosunku do akcjonariatu mamy tylko ponad 15000000 akcji do usłyszenia za jakiś czas czary mary
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Logika [37.248.153.*]
    Kapitał zapasowy buhahahaha.Jak wrócisz magik od lekarza, to przeczytaj jeszxze raz co napisałeś.
    "Takowy kapitał zapasowy BYŁ"
    Później zapoznaj się co oznacza czas przeszły :)
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~zoska [89.64.101.*]
    @Magiku , może się mylę ,ale wydaje mi się , by móc podjąć taką Uchwałę o dywidendzie ,
    trzeba by mieć papiery -dowody , że takowa się należy .
    Póki co , dowody w garażu i to nie wiadomo w którym i gdzie zlokalizowanym .
    Nic nie mamy w ręku . Jeśli możesz wskazać drogę , to pisz na adres mailowy do PAM , wszak go znasz .
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Magik [31.0.52.*]
    Adres znam drogi nie znam ale jeśli Blg w końcu tak owy kapitał ujawni wartoby się przygotować (uchwała) a jak wiesz zapasowy był wykazywany pozdrawiam serdecznie do usłyszenia za jakiś czas czary mary
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~kapitałzapasowy [37.248.156.*]
    Dnia 2021-11-02 o godz. 09:54 ~zoska napisał(a):
    > @Magiku , może się mylę ,ale wydaje mi się , by móc podjąć taką Uchwałę o dywidendzie ,
    > trzeba by mieć papiery -dowody , że takowa się należy .
    > Póki co , dowody w garażu i to nie wiadomo w którym i gdzie zlokalizowanym .
    > Nic nie mamy w ręku . Jeśli możesz wskazać drogę , to pisz na adres mailowy do PAM , wszak go znasz .

Zośka,masz papiery w postaci ostatniego raportu pod którym podpisał się Blek z Krokiem,podejmujecie uchwałę o rozwiązaniu kapitału zapasowego - pomniejszenie o kwotę xxx zł która to kwota zostanie przeznaczona na wypłatę dywidendy.
    Jeśli raporty są lipne zawiadomienie do prokuratury z obowiązku.
    W czym masz problem?
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Magik [37.248.164.*]
    Dnia 2021-11-02 o godz. 09:54 ~zoska napisał(a):> @Magiku , może się mylę ,ale wydaje mi się , by móc podjąć taką Uchwałę o dywidendzie ,> trzeba by mieć papiery -dowody , że takowa się należy . > Póki co , dowody w garażu i to nie wiadomo w którym i gdzie zlokalizowanym . > Nic nie mamy w ręku . Jeśli możesz wskazać drogę , to pisz na adres mailowy do PAM , wszak go znasz . Zośka,masz papiery w postaci ostatniego raportu pod którym podpisał się Blek z Krokiem,podejmujecie uchwałę o rozwiązaniu kapitału zapasowego - pomniejszenie o kwotę xxx zł która to kwota zostanie przeznaczona na wypłatę dywidendy.Jeśli raporty są lipne zawiadomienie do prokuratury z obowiązku.W czym masz problem?Dziękuję Panie kapitał zapasowy pozdrawiam czary mary
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: forward [37.47.129.*]
    Dnia 2021-11-02 o godz. 12:29 ~Magik napisał(a):
    > Dnia 2021-11-02 o godz. 09:54 ~zoska napisał(a):> @Magiku , może się mylę ,ale wydaje mi się , by móc podjąć taką Uchwałę o dywidendzie ,> trzeba by mieć papiery -dowody , że takowa się należy . > Póki co , dowody w garażu i to nie wiadomo w którym i gdzie zlokalizowanym . > Nic nie mamy w ręku . Jeśli możesz wskazać drogę , to pisz na adres mailowy do PAM , wszak go znasz . Zośka,masz papiery w postaci ostatniego raportu pod którym podpisał się Blek z Krokiem,podejmujecie uchwałę o rozwiązaniu kapitału zapasowego - pomniejszenie o kwotę xxx zł która to kwota zostanie przeznaczona na wypłatę dywidendy.Jeśli raporty są lipne zawiadomienie do prokuratury z obowiązku.W czym masz problem?Dziękuję Panie kapitał zapasowy pozdrawiam czary mary

/'////////////// swoją drogą to nawet Smerf tu przebąkiwał o dywidendzie, czy jak to nazwał wstępnej wypłacie w ramach zadośćuczynienia za ponad dekadę czekania, zatem może być coś na rzeczy z kapitałem zapasowym
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Nicnierobienie [146.70.33.*]
    I znów łapiecie się na polslowka, niedomówienia , żeby nic nie robić tylko czekac. Do 16,11 możecie sobie fantazjować, punkty na walne znacie.
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~JohnnyKiller [104.245.146.*]
    Nie mydl oczu że to Twoje walne to jakieś 'robienie'. Ono jest z góry skazane na nieważność. To może raczej robienie ściemy dla szeregowych członków PAM.
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Gerwazy [37.248.250.*]
    Co to za dyskusja wiadomo ze jedna akcja jest warta 76500zl sztuka a wiem to z wpisów na tym forum wiec nie mydlcie sobie oczu bo tylko piana szczypie w oczy.
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Potencjał [31.0.43.*]
    Dex odezwij się są jakieś szanse na dobry koniec
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Nd [37.47.94.*]
    nikt@prawdy Ci nie odpowie na te bardzo istotne pytania.
    Co do prezesa, człowiek jak czlowiek, ten akurat bardzo lojalny dla czlowieka dla ktorego pracuje, skrupulatnie wykonuje jego polecenia nawet pod grozbą odpowiedzialnosci karnej i linczu akcjonariuszy spółki w której pracuje dla owego pana .
    Ten Pan u którego pracuje nasz prezes nie zapomnial że w/w spółka posiada większą ilość wlascicieli, on i jego ludzie nazywaja ich(tych współwłaścicieli)smieciami, pijawkami co się przyczepily i których trzeba tepic. Oni zapomnieli że te udziały kupiliśmy bo mieliśmy takie prawo w czasie karuzeli finansowej jaką miała miejsce na gwp w celu pozyskania finansowania owego projektu, niestety nie udalo się wszystkich 'strzepac 'i zostaliśmy pijawkami dla tych Panów czy Pana którzy już zupełnie zapomnieli przez zadume co to jest prawo wlasnosci i ze nie można czegos sprzedac i jednocześnie mieć.
    Z takimi ludzmi drodzy Państwo mamy doczynienia!
    Nie rozumieja czego akcjonariusze chca,a akcjonariusze chcą tylko przeglądnąć papiery z garażu i jesli papiery petrolinvest jak i spółek zależnych wykażą że są i byly bankrutem,nie wykradl nic że spółek A koncesje oddane bo są suche to ewentualnie jeszcze tylko gruszką podjechac do kazahstanu i zalac betonem dziury co za nasze pieniądze powiercili i się rozejsc, tyle chcą akcjonariusze.
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Viko24 [5.172.239.*]
    Dnia 2021-10-31 o godz. 11:24 ~srutututu napisał(a)
    >
    > A na jakiej podstawie twierdzicie ze OTG to aktywa Petrolinv?
    > Czy Petrolinv ma aktualna koncesje poszukiwawczą?
    > Bo jesli nie ma to znaczy ze nic nie ma i miał nie bedzie a pieski ubeka beda krecic ogonkami ze czeka nas eldorado
    > Czy sa w tym temacie pytania?
    >

a z mojej strony są pytania .
    kim jesteście srutu ,gamoń ,żaba, smerf piotr,żaba i kilku innych i czemu bronicie RK jak niepodległośći?
    Czy zawzięcie gardłowalibyście z nienawiścią i pogardą gdyby petrol nie miał OTG i koncesji i wogóle nic w Kazachstanie?
    Gdyby jak nazywacie - ubek byłby wam i szefowi obojętny to czy smarowalibyście po kilkadziesiąt paszkwili dziennie jako poddani słupy?
    Czy będą w tym temacie odpowiedzi? czy dopiero na walnym się ujawnicie? nie sądzę aby któryś wstał i powiedział ---oto ja żaba a na Cyprze mój Pan i piwodawca---.

• Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Gamoń [83.28.220.*]
    Dzień dobry Viko ja jestem Gamoń , nie służę nikomu i nie będę służył nawet Tobie ,
    jestem Panem z urodzenia i od urodzenia , tylko chwilowo zszedłem na dziady ..
    Pozdrawiam .
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~żaba [91.219.215.*]
    Oni naprawdę z braku prezesa powariowali i w każdym tu na forum, co na dzień dobry nie jest id.iotą, widzą BLG albo Kroka którzy wiadomo muszą być masochistami i nie mogą się powstrzymać od siedzenia tutaj 24/dobrę.
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~JohnnyKiller [104.245.146.*]
    Żaba to nowa choroba nerwowa Prezesus Imaginus.
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Johnny [5.173.10.*]
    Aha, czyli już nawet według Mirosława-killera-żaby brak prezesa. Ciekawe, że przydupasy nie wiedzą gdzie ich mocodawca... To się dopiero narobiło!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [104.245.146.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Viko24 [5.172.239.*]
    Dnia 2021-10-31 o godz. 17:48 ~Gamoń napisał(a):
    > Dzień dobry Viko ja jestem Gamoń , nie służę nikomu i nie będę służył nawet Tobie ,
    > jestem Panem z urodzenia i od urodzenia , tylko chwilowo zszedłem na dziady ..
    > Pozdrawiam .

Witam .
    Ja jestem Viko24.Bardzo byłoby chwalebne abyś swoją prezentację uczynił na walnym.Jeśl nie jesteś słupem tylko uczciwym akcjonariuszem-to przepraszam i pochylę przed Tobą głęboko głowę.
    W takim razie wydaje mi się ,że powinieneś być antagonistą zaciekłym do obecnego zarządu ,bo przyznasz,że narobili gnoju niesamowitego ,i wydudkali nas akcjonariuszy z naszych aktywów w perfidny i podły,lekceważący sposób ,dodatkowo cynicznie ukryli dokumentację spólki albo co gorsza spalili -śpiewając nasz akcjonariusz leszczyk padł.
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~srutututu [46.45.105.*]
    Do Vika 24

Ty chłopczyku rozumiesz co ja napisałem,bo wg. mojej wiedzy załozyciele Petrola zrobili drobnych w balona z wydobyaniem weglowodorów w Kazachstanie,gdzie tam nic nie mamy,to w którym ja i inni bronia tychze gosci z ubekiem na czele.Towarzystwo musza rozliczyc organy scigania
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Berec [194.59.249.*]
    No dobrze a jakie pytanie?
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~zoska [89.64.101.*]
    @Magiku .
    Podaję Ci stronę / choć pewnie ją znasz/ , na której znajdziesz raporty finansowe i raporty z działalności Zarządu za lata . 1017,2018,2019 . Raportu za rok 2020 , jak wiesz dotąd - Brak.

Bądz tak miły i wskaż mi , gdzie jest mowa / jeśli w którymś znajdziesz / o "kapitale zapasowym" .
    Może wówczas będzie znana "droga " . :)

wchodzisz na : ekrs.ms.gov.pl /znajduje się tam przeglądarka dokumentów finansowych" wpisujesz KRS Spólki i gotowe
    KRS Petrolinvest SA : 0000270970

P.S Zwróć uwagę na 180 mln USD i jak zostały ujęte.
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~FA [94.172.189.*]
    Jak to rozumieć?
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Red [77.252.101.*]
    Dnia 2021-10-27 o godz. 15:10 ~Eustachy napisał(a):
    > Tu nic nie dowiem się??? Pomocy. Mam 2700 akcji i nie wiem na czym stoję. Ratunku!

Kupisz 2 kible i jeden wychodek dla kota. Bu ha ha
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: forward [37.47.140.*]
    Dnia 2021-11-03 o godz. 07:35 ~Red napisał(a):
    > Dnia 2021-10-27 o godz. 15:10 ~Eustachy napisał(a):
    > > Tu nic nie dowiem się??? Pomocy. Mam 2700 akcji i nie wiem na czym stoję. Ratunku!
    >
    > Kupisz 2 kible i jeden wychodek dla kota. Bu ha ha

//////////////// 2 x Geberit pod zabudowę i kuweta kocia to koło 1,5k lekko

Dzięki oczekiwał zapewne 10 x skromniej skromniej
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Yop [31.0.181.*]
    76500zl / sztuka!
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Lolek [94.4.167.*]
    Dnia 2021-10-27 o godz. 15:10 ~Eustachy napisał(a):
    > Tu nic nie dowiem się??? Pomocy. Mam 2700 akcji i nie wiem na czym stoję. Ratunku!

Dam 10 groszy, za całość.
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Yop [37.248.200.*]
    To daj
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Andrzej [46.134.153.*]
    Złoża już są eksploatowane od 2017 roku wydobędą wszystko aż do cna pieniędzy jak nie widzimy tak nie zobaczymy zostaniemy z akcjami bez wartości ....chyba że???
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Morawiecki [37.248.200.*]
    jesteś Andrzej Duda
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Andrzej [5.173.21.*]
    Duda nie ale też Andrzej tak sobie myślę że to logiczne tą eksploatacja złóż w końcu elektryki wchodzą więc trzeba ropę służyć jak najszybciej
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: forward [37.47.160.*]
    ///// ile zmieniam na kiedy?
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Xxx [194.144.11.*]
    Chyba czas na dzieci przepisać.
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Liczymy [31.0.40.*]
    Ja mam więcej niż 2700 też nie wiem na czym stoję. Pytanie do Małeckiego na ile wycenia swój pakiet będziemy mieć jakieś odniesienie. Prezesie Ryszardzie ile warty jest Pana pakiet.
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Xxx [91.94.116.*]
    Dobre pytanie. W punk jak to się mówi Do samego wodza w dodatku. No, no/ Odpowiedź powinna zaciekawić
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Realista [31.60.143.*]
    Zaraz będziesz miał odpowiedź Johnny/Małeckiego:"Idź pod żabkę" albo "Idź do BLG po 2zł" lub "I po co te nicki zmieniasz?"
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Misio [37.248.200.*]
    2700 razy 0 zł 0 groszy = 76500zl za sztukę.
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Wios [83.21.130.*]
    76500 jest ok
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Realista [46.134.158.*]
    Nawet bardzo ok, ale nierealnie!
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Fakty [31.0.48.*]
    Re: Ile realnie za 1 akcje~Jastrząb2021-10-29 13:35IP 46.204.80.*
    Nominał x 10 min.
    Okruchy mogli wcześniej dać zgadzam się
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Uraura [83.21.182.*]
    2700 razy 0 zł 0 groszy = 76500zl za sztukę.
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Tylee [31.0.50.*]
    Pan RM i zarząd mogą się wykazać w kwestii odpowiedniej ceny
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Mantra [83.21.159.*]
    76500zl za sztukę.
[x]
PETROLINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.