widać po dzisiejszych przyrostach, że niestety przegramy wysoko ten mecz, ale GSS to arcyrywal co nie zmienia faktu, że sprzedaż powinna być dobra. Na pewno lepsza niż Succubus, koszty Prison tez niższe.
Do 14 zł bym się raczej zjazdu nie spodziewał, max do 18 zł-19 zł przed premierą
Po przyrostach widać, że mecz będzie przegrany z kretesem, GSS to Arcyrywal, ale i tak powinno być dobrze jeśli chodzi o sprzedaż. Na pewno lepiej niż horrou od Mdmind. Niemniej jednak do premiery kurs wróci w okolice 17-18 zł.
Fakt że gss przed premierą rósł lepiej. Sukcesu nie powtórzy ale kapitalizacja 60-70 mln po premierze powinna być. Pytanie do ilu spadnie przed premierą. Na pewno sporo osób wyskoczy 18-19 to dobry poziom na wejście
83-161 za dzisiaj. Ponad 172k obecnie Prisona vs 135k GSS w dniu premiery.
Ballerina serio porownujesz GU który obecnie ma baner na głównej stronie Steama (Prison będzie miał od wtorku) do gry Baked? Ponad trzy razy mniejsza wishlista, ponad dwa razy wyższy budżet.
Trollowac to też trzeba umieć.
Utopił(a) w Pyramid ileś miesięcy temu. Jadem leje od tych kilku miesięcy. Na marginesie: wiadomo było, że gra za trudna. Bardzo agresywny (a) osobnik. Proponuję nie odpowiadać. Ignor.
O przepraszam, prawdziwa ballerina to ja ... jestem spokojna i nie pluję jadem. Baked to świetny developer. Pyramid przy nim to dno dna. Mam tam niestety mały pakiet ze srednia nieco powyzej 50 zł. Baked mam od 15-16 zł i nie sprzedałam nawet 1 akcji i nie mam zamiaru w najbliższym czasie. Ktoś po prostu podszywa się pod mojego nicka. Pzdr akcjonariuszy.
KOchana już cie uprzedzałam. Nie podszywaj się pode mnie. Pyramide sprzedałam z zyskiem na podbitce. Baked wyrzuciłam powyżej 30 zł. Te wszystkie spółki są tylko na jednorazową podbitkę a ta na baked już była. Na pyramidzie czekam na 28 zł i tam będzie rajd na 50. Pozdrawiam Prawdziwa Ballerina
Lubię te argumenty o Succubusie :)
A dlaczego nie piszesz ze wrozylem także sukces Gas Station. Czyżby to juz nie pasowało do próby dyskredytowania mnie?
Zapewne dlatego, że dziś przyrosty PS należałoby porównać do 439 Gas Station Simulator na dzień pred premierą. :) Mogłoby się wręcz okazać , że i Succubus był lepszy (w analogicznym okresie 249)
W dzień premiery to już należałoby pobić 939 GSS (i 376 Succubusa).
Wkrótce zobaczymy czy sprawdzi sie moja ocena tej gry i jej sprzedaży.