• Re: złoto Autor: ~kaja [185.13.186.*]
    Sądzę, że właściwym wyborem może być Mennica Skarbowa. W tym miejscu dostępność jest znaczna, a co równie istotne, dostawy są realizowane praktycznie natychmiast.

• Re: złoto Autor: ~Hubert [89.230.53.*]
    Kupiłem sztabki złota już kilka razy i tylko i wyłącznie w Mennicy Skarbowej
  • Re: złoto Autor: ~julia [185.13.184.*]
    Można też zajrzeć do Mennicy Skarbowej. Ostatnio słyszałam sporo dobrego na temat tego miejsca i co ważne realizacja zamówień przebiega tutaj bardzo szybko
  • Re: złoto Autor: ~jenik [149.102.244.*]
    złoto w formie monet, czy sztabek to lepsza opcja dla bezpieczeństwa niż papierowe złoto. Mozesz tutaj mennice skarbowa sprawdzic
  • Re: złoto Autor: ~Krzysiek [77.65.117.*]
    Kupiłem kilka razy w Mennicy Skarbowej i jestem zadowolony z oferty ich oraz z obsługi
  • Re: złoto Autor: ~Iza [77.65.117.*]
    Osobiście kupiłam w Mennicy Skarbowej przez internet. Kilka dni i miałam sztabkę złota w domu. To nic trudnego.
  • Re: złoto Autor: ~Robi [109.231.17.*]
    Na pewno plusem mennicy skarbowej sa stacjonarne punkty, bo nie kazdy lubi zakupy online za duze pieniadze
  • Re: złoto Autor: ~julia [185.236.200.*]
    Ja też myślę o zakupach w Mennicy Skarbowej. Widziałam, że mają oni całkiem dobrą ofertę, dodatkowo też jeśli chodzi o zamówienia to są one szybko realizowane
  • Re: złoto Autor: ~voki [109.231.17.*]
    jak ktoś chce kupić złoto w formie monet, czy sztabek zarówno online i stacjonarnie to warto przejrzeć oferte mennicy skarbowej
  • Re: złoto Autor: ~nadia [161.129.70.*]
    Mnie też właśnie spodobała się oferta jaką ma Mennica Skarbowa. Mają tutaj spory wybór złota, a do tego obsługa z dużym zaangażowaniem podchodzi do klientów
  • Re: złoto Autor: ~iwona [155.94.250.*]
    Ja też planuję zrobić zamówienie w Mennicy Skarbowej. Faktycznie wybór mają całkiem spory i co ważne dostawa jest praktycznie od ręki także nie trzeba długo czekać
  • Re: złoto Autor: ~Justyna [77.65.117.*]
    Osobiście kilka razy kupiłam złoto w Mennicy Skarbowej. Super obsługa, niskie ceny i mają sztabki złota na miejscu.
  • Re: złoto Autor: indaro [37.128.25.*]
    Mennica Skarbowa - tutaj zachęcam do zakupów!
    Przede wszystkim za rzetelność i dobre ceny, z resztą sam tutaj dokonałem inwestycji i jestem bardzo zadowolony.
  • Re: złoto Autor: ~marta [104.223.103.*]
    Złoto można też kupić w Mennicy Skarbowej. Rzeczywiście mają obszerny wybór,a dodatkowo też dostawa jest tutaj praktycznie od ręki
  • Re: złoto Autor: ~Ewka [37.248.171.*]
    W Mennicy Skarbowej kupuje się szybko i bez żadnych problemom. Sztabki złota mają na miejscu. A to duży plus
  • Re: złoto Autor: ~emilka [104.223.102.*]
    Jeśli chodzi o zakup złota to możesz zajrzeć do Mennicy Skarbowej. Mają całkiem obszerną ofertę, a do tego realizacja zamówień przebiega tutaj sprawnie
  • Re: złoto Autor: ~Laura [31.0.93.*]
    Złoto kilka razy kupiłam w Mennicy Skarbowej. Zawsze mieli na miejscu złoto i to w dobrej cenie
  • Re: złoto Autor: ~Maria [37.248.218.*]
    Złoto kupuje w Mennicy Skarbowej i jestem bardzo zadowolona. Polecam
  • Re: złoto Autor: ~anna [185.217.68.*]
    Co do złota to jak dla mnie dobrą ofertę ma Mennica Skarbowa. Tutaj wybór jest bardzo obszerny i przede wszystkim na dostawe nie trzeba długo czekać
  • Re: złoto Autor: ~anna [185.13.184.*]
    Złoto możesz kupić w Mennicy Skarbowej. Mają tutaj bardzo obszerną ofertę i przede wszystkim na dostawę nie trzeba długo też czekać
  • Re: złoto Autor: ~eliza [155.94.247.*]
    Co do zakupu złota to Mennica Skarbowa ma korzystną ofertę. Wybór jest tutaj duzy, a dodatkowo też na dostawę nie trzeba długo czekać
  • Re: złoto Autor: ~Natalia [89.230.53.*]
    Złoto od jakiegoś czasu kupuje w Mennicy Skarbowej. Zawsze dobra cena i mąka większość sztabek złota na miejscu
  • Re: złoto Autor: ~anita [155.94.216.*]
    Myślę, że Mennica Skarbowa będzie dobrym wyborem. Sporo osób chwali sobie ich oferte, a do tego na dostawę nie trzeba długo czekać
  • Re: złoto Autor: ~Irek [77.65.117.*]
    Złoto kupuje zawsze w Mennicy Skarbowej jestem zadowolony. Polecam
  • Re: złoto Autor: ~Kalina [89.230.53.*]
    Kupiłam kilka razy sztabki złota w Mennicy Skarbowej tam jest super oferta
  • Re: złoto Autor: ~Iga [37.30.24.*]
    Złoto ja kupuję w Mennicy Skarbowej. Tam jest dobra cena za sztabki złota
  • Re: złoto Autor: ~kamil [185.13.186.*]
    Z czystym sumieniem mogę polecić Mennice Skarbową. Robiłem u nich kilka zakupów i za każdym razem wszystko przebiegło sprawnie, bez żadnych problemów. Realizacja zamówienia naprawdę szybka i pełen profesjonalizm.
  • Re: złoto Autor: ~Olka [31.0.69.*]
    Złoto warto kupić w Mennicy Skarbowej tam masz na stanie złoto i w dobrej cenie
  • Re: złoto Autor: ~karol [108.174.60.*]
    Nie jestem ekspertem od inwestowania, ale zależało mi na czymś pewnym i prostym. Złoto z Mennicy Skarbowej spełniło te oczekiwania. Jasne zasady, konkretna oferta i poczucie, że kupuję coś realnego.