• złoto Autor: ~Grzegorz [162.222.198.*]
    Cześć. Kupujecie złoto? Osobiście bardzo podoba mi się oferta w Mennicy Skarbowej. Również podoba mi się to, że zamówienie jest dosyć szybko i nie trzeba długo czekać
  • Re: złoto Autor: ~Ta [80.238.108.*]
    A mnie się nie podoba ze jesteś jej płatnym naganiaczem a oni mają najgorszą cenowo ofertę w Polsce

Mennica kapitałowa lub tavex i nie jesteście dojeni
  • Re: złoto Autor: ~Maniek [5.173.248.*]
    U mnie najlepiej sprawdza się mennica skarbowa, może ceny nie są najlepsze na rynku, ale obsługa i szybkość realizacji jest tutaj na bardzo duży plus i to mnie przekonuje do tego miejsca właśnie :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.142.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: złoto Autor: ~Kasia [95.50.125.*]
    Lepszą ofertę ma Mennica Zielona, szybka wysyłka, wszystko bezpiecznie, można spersonalizować sztabkę na prezent, ja tam jestem zadowolona.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.59.110.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: złoto Autor: ~Michał [89.230.53.*]
    Uważam ze warto kupować w Mennicy Skarbowej. Nie dosc ze ceny sa ok to maja większość sztabek na miejscu.
  • Re: złoto Autor: ~Ta [80.238.108.*]
    Ceny w skarbowej najgorsze na rynku
    Porównać z kapitałową i nie przepłacać
  • Re: złoto Autor: ~KamilZ [91.145.156.*]
    Jak do tej pory też korzystam z oferty m. skarbowej, gdzie kupuję złote bulionówki głównie kangury i liście klonowe ;)
  • Re: złoto Autor: ~pawelciak [5.173.248.*]
    Wydaje mi się, że jednym z takich bardziej pewnych i bezpiecznych miejsc jeśli chodzi o kupno złota, jest Mennica Skarbowa. Ja jestem bardzo zadowolony z ich usług, a korzystałem z oferty już kilka razy. Może ceny nie są najniższe, ale bezpieczeństwo w takich inwestycjach jest dla mnie ważniejsze :)
  • Re: złoto Autor: ~Ta [31.61.179.*]
    Mennica skarbowa jeśli lubisz dorabiać innych
    Złodziejskie marże i żałosna nagonka

Tavex lub mennica kapitałowa i już nie jesteś okradany
  • Re: złoto Autor: ~Lazek [91.145.156.*]
    Jest okey, dość dobre ceny i jednak najszybsze realizacje zamówień mają
  • Re: złoto Autor: ~xyz [91.145.156.*]
    Jak najbardziej mennica skarbowa jest okey, z reszta chyba wiekszosc osob z cih oferty przy zakupie metali szlachetnych korzysta
  • Re: złoto Autor: ~miłosz [204.44.112.*]
    To prawda, sam zamówiłem już nieraz złoto w Mennicy Skarbowej i faktycznie dostawa jest bardzo szybko i nie muszę czekać po kilka tygodni. Jak dla mnie jest to najlepsze miejsce, ofertę również posiadają bardzo dużą
  • Re: złoto Autor: ~Konik [37.248.173.*]
    też uważam, że warto w mennicy skarbowej to co jest dobre to terminowe realizacje, niezłe ceny ale i dobre podejście do klienta
  • Re: złoto Autor: ~kasiek [188.33.242.*]
    Już kilka razy trafiłam właśnie na ofertę mennicy skarbowej, wydaje mi się że chyba mają ją najbogatszą jeśli o internet. A ceny jak tam wyglądają? :)
  • Re: złoto Autor: ~wiolka [173.205.82.*]
    Właśnie ja też słyszałam, że mają oni dosyć dobrą ofertę. Sama nawet planuję zamówić złoto w Mennicy Skarbowej i też dużym plusem jest to, że na dostawę nie trzeba długo czekać
  • Re: złoto Autor: ~Martyna [77.65.117.*]
    Mennica Skarbowa jest to miejsce sprawdzone, w którym jest złoto na miejscu i to w dobrej cenie możesz je zakupić
  • Re: złoto Autor: ~Ta [31.61.242.*]
    Musisz naganiać na złodziejskie marże mennicy skarbowej
    Coininvest czy metal market ? I już nie jesteś okradany
  • Re: złoto Autor: ~liszka [5.173.132.*]
    Złoto można kupić online na przykład na Mennicy Skarbowej, co o tym sądzicie? Wydaje się że to dość pewne miejsce w internecie i ceny chyba też bardzo OK :)
  • Re: złoto Autor: ~zuza [10.42.4.*]
    Mnie też właśnie wiele osób polecało Mennicę Skarbową i sama mam w planach zrobić tutaj zamówienie, tym bardziej, że mają dosyć duży wybór i też nie trzeba długo czekać na dostawę, więc wydaje mi się, że to będzie dobre rozwiązanie
  • Re: złoto Autor: ~nadia [10.42.7.*]
    Z tego co słyszałam to faktycznie w Mennicy Skarbowej jest dobra oferta. Sama planuje tutaj kupić złoto, ponieważ już bardzo wiele osób polecało mi to miejsce
  • Re: złoto Autor: ~Ta [31.61.182.*]
    Złodziejskie marże mennicy skarbowej
    Dobry pomysł jak ktoś lubi lub okradany względem coininvest czy metalmarket czy tavex
  • Re: złoto Autor: ~Hubert [10.102.52.*]
    Ja zainwestowałem swoje oszczędności w złoto. Kupiłem sztabki złota w Mennicy Skarbowej. Polecam
  • Re: złoto Autor: ~Janos [10.102.52.*]
    Jeżeli złoto to jednak u sprawdzonych dealerów jak mennica skarbowa, bo jednak warto mieć pewność co do samej transakcji i też licząc na pomoc profesjonalnej obsługi. Tym bardziej, jeśli się na tym nie do końca znamy, pozdrawiam!
  • Re: złoto Autor: ~Antekk [89.161.76.*]
    Jak najbardziej, jeśli chodzi o wybór złotych monet to na pewno warto sprawdzić sprawdzone mennice gdzie można liczyć na profesjonalizm, ale również dobre ceny i pewność co do zakupu monet. Na pewno warto sprawdzić mennice skarbową i też zawsze można wybrać się do nich stacjonarnie, pozdrawiam
  • Re: złoto Autor: ~NW [83.0.104.*]
    ja kupuję za gotówkę w 79 element Przemysław Słomski odbieram osobiście i od razu otrzymuję towar nie muszę tygodniami czy miesiącami czekać na złoto.
  • Re: złoto Autor: ~laura [185.13.186.*]
    Ja też słyszałam, że w Mennicy Skarbowej jest korzystna oferta. Znajomy robi tutaj zamówienia i bardzo sobie chwali to miejsce
  • Re: złoto Autor: ~basik [5.173.140.*]
    Dokładnie, oferta Mennicy Skarbowej jest naprawdę na dużego plusa. :)
  • Re: złoto Autor: ~Ta [31.61.241.*]
    Fajne ceny dla mennicy
    Ja nie lubię być okradany i dlatego pokazuje środkowy palec mennicy skarbowej
    Do zakupów jest tavex i metalmarket
  • Re: złoto Autor: ~hahaha [87.249.133.*]
    czy tylko mi sie wydaje czy ten pato marketing odnosi odwrotny skutek xdxd nikt normalny w skarbowej nie kupi nawet plastikowego kapsla xdxd
  • Re: złoto Autor: ~natalia [68.235.38.*]
    Ja tez słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat Mennicy Skarbowej. Nie dość, że wybór jest tutaj bardzo duży to też zamówienia są bardzo szybko realizowane
  • Re: złoto Autor: ~Hubert [77.65.117.*]
    Kupiłem już w Mennicy Skarbowej kilka sztabek i nie miałem nigdy z nimi problemów. Dlatego polecam
  • Re: złoto Autor: ~Lena [77.65.117.*]
    Mennica Skrbowa ma świetną opcję dl ludzi którzy chcą zainwestować w złoto. Mają dużo sztabek złota na miejscu i można jak kupić za dobre pieniądze.
Zapisz się na bezpłatny newsletter Bankier.pl