lepiej szybko wyjmijcie wszystko ze świnek bo podobno ceny na skupie są tak niskie że nie pokrywają kosztów hodowli. A tak się ciągle zastanawiam czy Wy macie poza świnkami coś więcej ze sobą wspólnego - może prowadzicie wspólny chlew z tymi świnkami? A może po prostu po cięzkim dniu z trzodą razem idziecie sobie na piwo lub bimber? A na marginesie to dziś mamy rekordowe notowania ( w tym powolno-wzrostowym trendzie)
Oprócz tego że czasem tu piszemy z Idolkiem i my ten sam Pozbud i naparstek Geo dla zabawy nic wspólnego nie mamy ze sobą no może sposób inwestycji...dokupujemy pozbud gdy spada ..
Nie ma co lawirować. Spółka już część przetargów kolejowych wygrała. Te przetargi, o których napisałem przesuwają z tego co pamiętam od początku lata. Dokładnie tak samo było z przetargami w których brał udział Pozbud na wiosnę. Taka jest polityka PKP przy zamówieniach publicznych.
Lepiej słuchać Andrzeja Raubo, który dysponuje 250 mln zł niż forumowych trolli bez kasy. Prawda?
nawet Raubo z 250mln nie ma nic do gadania ws przetargów PKP ;) bo PKP zależy od PL, a PL zależy od UE - sprawa kasy dlatego pomimo, że wielokrotnie zapewniałeś, że przetargi będą rozstrzygnięte w lipcu, potem na pewno wg Ciebie miały być rozstrzygnięte w sierpniu, to Twoje zapewnienia o wrześniu nie mają żadnego pokrycia ;) to Twój punkt widzenia. Mój punkt widzenia jest taki ... musimy poczekać ... może się mylę, ale raczej do października (oby nie później) - oczywiście w sprawach dot. rozstrzygnięcia przetargów PKP
ja może świnek skarbonek nie mam ale ale raz na jakiś czas znajdę parę groszy pod kanapą bo jak to mówią ziarnko do ziarnka i zbierze się miarka. Koleżankę mam co kupiła sobie porsche - a jest kasjerką co w kółko gada "grosik mogę być dłużna" - pytam się jej ile to kosztowało a ona że grosze.
Ghja ależ może być kasa spod kanapy wszystko jedno jak bardzo tradycyjny sposób oszczędzania zamieniamy na Pozbud, ważne że to robimy i nie tracimy na inflacji i realnie ujemnych stopach Glapińskiego w bankach :)