Ten co spuszcza banana nie jest pewien swego że nie zrobi spadku niezaleznie od otoczenia tylko tak kombinuje i chciałby go zrobić na bazie danych i wtedy panikę wywowłać ?
Wywalili SL a ja dalej twierdzę że nie ma drobnicy na L a jeśli to z krótkimi SL a tych na tym spadku wycięli. Z bardzo i dlugo poniewieraja L aby tam jeszcze drobnica siedziała.
Tyle dni gadki o tym poziomie a oddali go bez walki. Cofnęli zlecenia na dole torchę docisnęli i złapali SL.. Bez wysiułku to zrobili. Jeszcze byczek może się na sarżę zdobędzie ale obecnie to on ogluszony.
DAX przynajmniej o 12000 tyś walczy. U nas gdyby zrobili mocną kontrę i wyciągnęli do końća dnia nad 1430 to jeszcze można by było jakoś en upadek wybaczyć. Ale marne szanse na to trudno będzie anwet nad 1422 wrócić. A kasowemu nad 1400.
Dnia 2022-09-29 o godz. 14:52 ravcio napisał(a): > Nie bronią ale i nikt nie atakuje. PRzykry widok.
Rawcio, dlaczego przykry? Banan doskonale chodzi technicznie. Jest naprawdę bardzo skrupulatny w swoich ruchach. Powiedziałbym, że jest bardziej karny od bazowych.
Doskonale wypełnił FE100 na 1406. Na tym samym poziomie (no, zbliżonym) było też 127 fibo korekty. Nie spodziewałem się niższego zejścia do 161 (które pewnie będzie za jakiś czas, a znajduje się na poziomie 1380-1390, który już któryś z chłopaków do tablicy wywoływał od kilku dni), bo na razie musieli zrobić klaster FE100 i 127.
Teraz pewnie korekta do 1442 (nie mówię, że dzisiaj, choć nie pogniewałbym się).
No przykry widok i nie chodzi o poziom i skale spadku bo może musieli tam zejśc ale o same okoliczności i moment. Przejmujemy się wszystkimi walutami, oteczeniem, reaguemy na Niemieckie i Jankeskei dane bardziej niz oni. Może wykorzystali te dane po to by zejść gdzie trzeba bo innaczej nie dawali rady ale słabość nasza jest ogromna. PLN tonie może właśnie resztka zagranicy nas opuszcza. I to jest przykre ze nas wiecznie poniewierają wszędzie na giełdzie, w polityce i w piłce nożnej. Wszędzie najgorsie a Ci co za to odpowiadaja mózią że jest dobrze.
Ears, wczoraj w nocy Twój wpis był dla mnie jak kubeł zimnej wody, nie wierzyłam, że będzie spadek, dopiero jak zobaczyłam rano ES.F na czerwono, to już wiedziałm ,że chyba mi tyłek uratowałeś. :)
Dnia 2022-09-29 o godz. 15:19 ears napisał(a): > Pati, nie ma za co. > To już drugi sygnał od Forumowicza, w którym dziękuje mi się albo za uratowanie straty, albo zysk. > > Taki nowy, a robię się popularny. > > Żeby tylko w piórka nie obrosnąć... :-)
Bondov mówiąc o ostatnich byczkach forumowych myślisz o mnie ? Nie żyję jeszcze i głowę unoszę i obserwuje jak miś mnie w parkiet wdeptuje. Jakaś iskierka jeszcze się tli ale powoli mam dość i myślę że lepiej może było grać DT ale nie pęknę jeszcze dziś.