Jak spada to się dokupuje żeby uśredniać. Ja czekam na to Wasze 1.4 bo wtedy się obłowię, chociaż wiem że się nie doczekam, bo nie ma takiej opcji :) żebyście tylko zapamiętali, jak to wypie***li w górę to mądrzy ludzie domy na tych akcjach pobudują
po ch powiedzcie mi nabijac kase miauczynskiemu i ciachowi??? jak to są pis....dy to wykiwaja kazdego? nabija kabzynna kovidzie jak szumowskki i odejda!!!!!!
Jakby szanowali Akcjonariuszy to powinni kupować akcje, a nie uciekać po 7,30 zł..... Kolejna spółka, która nie wie co jest celem działania spółki akcyjnej... (przynajmniej teoretycznie)... Jak mogą sobie pozwolić na zjazd, bez żadnego dużego negatywnego info o 60%....
Ja myślę podobnie. Zakładając nawet brak popytu na maski (ale w to wątpię - jesień idzie i kolejne lockdown'y) oni prowadzą równoległe badania (np. Polepi) i na maseczkach zbudowali już sobie jakiś PR i rozpoznawalność. Teraz wystarczy jakieś pozytywne info, komunikat i poszybuje do góry. Oczywiście pod warunkiem, że szanowny zarząd zadba trochę o swój PR na GPW, bo w tej chwili nie robią nic aby przekonać do siebie inwestorów... Niemniej jednak ja trzymam, mimo 50% straty :/