• Ehhh Forumowicze... Autor: ~AntoniB [37.225.25.*]
    Jak spada to się dokupuje żeby uśredniać. Ja czekam na to Wasze 1.4 bo wtedy się obłowię, chociaż wiem że się nie doczekam, bo nie ma takiej opcji :) żebyście tylko zapamiętali, jak to wypie***li w górę to mądrzy ludzie domy na tych akcjach pobudują
  • Re: Ehhh Forumowicze... Autor: ~Obserwator [83.242.73.*]
    Jest tu ktoś, kto myśli podobnie?
  • Re: Ehhh Forumowicze... Autor: ~kuppiwo [5.184.251.*]
    po ch powiedzcie mi nabijac kase miauczynskiemu i ciachowi??? jak to są pis....dy to wykiwaja kazdego? nabija kabzynna kovidzie jak szumowskki i odejda!!!!!!
  • Re: Ehhh Forumowicze... Autor: ~MK [83.17.92.*]
    Jakby szanowali Akcjonariuszy to powinni kupować akcje, a nie uciekać po 7,30 zł.....
    Kolejna spółka, która nie wie co jest celem działania spółki akcyjnej... (przynajmniej teoretycznie)...
    Jak mogą sobie pozwolić na zjazd, bez żadnego dużego negatywnego info o 60%....
  • Re: Ehhh Forumowicze... Autor: ~TT [37.248.156.*]
    Dokładnoe tak jak piszesz osobiscie dla mnie gówniana spólka
  • Re: Ehhh Forumowicze... Autor: bacik606 [155.133.17.*]
    Ja myślę podobnie.
    Zakładając nawet brak popytu na maski (ale w to wątpię - jesień idzie i kolejne lockdown'y)
    oni prowadzą równoległe badania (np. Polepi) i na maseczkach zbudowali już sobie jakiś PR i rozpoznawalność.
    Teraz wystarczy jakieś pozytywne info, komunikat i poszybuje do góry.
    Oczywiście pod warunkiem, że szanowny zarząd zadba trochę o swój PR na GPW, bo w tej chwili nie robią nic aby przekonać do siebie inwestorów...
    Niemniej jednak ja trzymam, mimo 50% straty :/
[x]
NANOGROUP 5,16% 2,44 2026-06-26 16:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.