• Ja pierniczę Autor: ~aa [5.173.49.*]
    I co z tym zrobić? Nakupilem tego za 100k po cenie 23 zł bo wydawało mi się, że to poważna spółka będzie a teraz nie wiem czy ratować cokolwiek czy czekać.. oceny aplikacji w google 2.9, brak przychodów, to wszystko nie trzyma się kupy. Czekacie? Dokupujecie? Wyrzucacie? Mogę czekać jeśli byłoby na co, ale tutaj nic konkretnego się nie dzieje, myślicie ze coś się zmieni?
  • Re: Ja pierniczę Autor: ~Zenec [37.120.223.*]
    Ja czekam. Też dużo skupiłem i jak chodziły po 29, to mówiłem sobie, nie sprzedam, żeby kursu nie zepsuć. Cały czas wierzę w tę spółkę, bo jest w bardzo silnej grupie, we właściwym czasie i jestem zszokowany tym, co zrobili tu z akcjami. Właśnie piszę zgłoszenie do KNF, SII i zastanawiam się też nad prokuraturą.
  • Re: Ja pierniczę Autor: ~aa [5.173.49.*]
    A na kogo to zgłoszenie i na co? Zgłoszenia niestety kasy nam nie wrócą. Pytanie czy cokolwiek wroci. Jest tak jak mówisz, nawet sprzedać się nie da żeby nie obsunąć kursu o kolejne kilka - kilkanascie procent. Nauczka na całe życie żeby nie inwestować w start upy i niepłynne spółki..
  • Re: Ja pierniczę Autor: ~Abcd [31.0.72.*]
    Oczywiście, że da się sprzedać tak, żeby nie psuć kursu. Problemem tej spółki nie jest brak płynności tak naprawdę, tylko konkretny osobnik, który od kilku kwartałów wychodzi z ogromnego pakietu, bez względu na wszystko. Uwalanie kursu jest karalne, dlatego absolutnie popieram wszystkich, którzy wyślą zgłoszenie do odpowiednich instytucji.
    Co do przyszłości, konsekwentnie trzymam, czekam na wyniki, na ESPI i tyle. Umowy z Columbusem, VW, Siechnicami, Eneą, Innogy, różnego rodzaju programy wdrożeniowe i inwestycje, to świetne fundamenty.
  • Re: Ja pierniczę Autor: ~zxtfsanlwld [46.165.250.*]
    Może poczekaj do raportu 13.05? Niedługo powinny też pojawić się komunikaty związane z xAir więc powinna zwiększyć się płynność na akcjach i cena.
  • Re: Ja pierniczę Autor: ~Aa [91.145.167.*]
    dajcie im trochę czasu. jak columbus ruszy z ładowarkami i tokenizacja jak będą dodacje tu będzie 100. Kierunek dla świata jest wyznaczony i jest to elektromobilnosc.
[x]
NEXITY 3,85% 1,08 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.