Zremb wraca do gry
Tomasz Gessner - Exeria.com
4 maja 2021 14:13
Początek tego roku może mieć spore konsekwencje dla walorów Zremb, gdzie w asyście mocnego skoku wolumenów udało się bykom zdecydowanie wybić z progu dotychczasowej zmienności górą. Po tym wybiciu pojawia się w ostatnich tygodniach ładne wychłodzenie krótkoterminowego wykupienia. Zamiast głębszej, agresywnej realizacji zysków widzimy jedynie przystanek w rejonie maksimów całego podejścia. To zatem układ o wymowie popytowej chorągiewki. Taka konsolidacja w tym miejscu (po powrocie nad długoterminowe wsparcie - zielona belka) może stanowić teraz bazę do ewentualnej kontynuacji.
Podoba mnie się takie podejście, kupiłem/am to teraz musi być 4 lub 10 . Ja mysle że w okolicach 20 Te z może być jak się grupa rozróżnia prezes przypomni sobie jak mieszał na elmontwar
Witam. Widzę że tu każdy prawie, jest po niezłym towarze ale erudyta to już musiał coś z poza ukł.słonecznego wyjarać. Ludzie zejdźcie na ziemię.No chyba że będzie duża inflacja , kosmiczna.
No ale napisałeś coś innego. Teraz widzę się wycofujesz rakiem pisząc, ze przerzuca na klienta koszty. To co jednak wysokie ceny stali nie pomogą? Zreszta po kursie to widać