Kolego to tak nie działa że ty wybierasz cenę po której oddasz . przymusowy wykup działa w ten sposób że to oni ustalają cenę . jeśli o mnie chodzi to mogę zaakceptować wartość księgową, ale jeżeli mniej no to będę musiał się zwrócić o pomoc do prawników. Na pewno tego nie odpuszczę
niewierny Szymonie - prezio tylko nawiązuje tą ceną do wezwanie jakie kiedyś miało miejsce ! uważam że to dobre pytanie - wiele osób nie oddało wtedy w wezwaniu po 5,2 więc ciekawym jest czy teraz by po tyle oddali, ja jasno deklaruje nie oddam po 5,2 ani po 8,0 !!! cena musi być godziwa i odzwierciedlająca sytuacje rynkowa, i stan finansów jwc !!!
Uważam, że powinniśmy spróbować się policzyć. Moim zdaniem, jak wystąpimy wspólnie będzie większa moc, moglibyśmy podpisać porozumienie i wystawić reprezentację do negocjacji ceny z JW.
Na koniec dnia po wykupie możliwe, że potrzebna będzie kancelaria prawna do walki o odszkodowanie, ale tylko na zasadzie success fee.
Ja mam może nie tak dużo ale, blisko 70k akcji, wystawią jutro po symbolicznej cenie 71 zł.