• Spółki godne polecenia Autor: ~Alina [89.64.93.*]
    Koledzy, czy możecie polecić jakieś perspektywiczne spółki w ramach dywersyfikacji portfela? Sonel to solidna firma, ale jak wiadomo, nie wkłada się wszystkich jajek do jednego koszyka
  • Re: Spółki godne polecenia Autor: ~Insider [31.0.62.*]
    Poczytaj o Asbisie. W czwartek raport za I kw.
  • Re: Spółki godne polecenia Autor: markus1992 [188.137.85.*]
    Polecam spółkę Toya. Kurs na spółce Famur też powinien wystrzelić. Famur ma bardzo mocne fundamenty, sporo gotówki na rozwój w nowej branży. W najbliższym czasie mają ogłosić wejście w nową branżą 9 prawdopodobnie OZE). Po dobrym infie kurs może ładnie polecieć ( z obecnie 2,45- 6-7zł nawet). Wielton i Action też dobrze wyglądają. Warto mieć na uwadze TIM. Osobiście skupywałem TIM po ok 17zł, zgarnąłem dywidente i sprzedałem po 19. Jak patrzę obecnie na kurs to troszkę żałuję bo teraz około 28zł
  • Re: Spółki godne polecenia Autor: ~Alina [89.64.93.*]
    Tim miałam w tamtym roku i sprzedałam za 13(i to jeszcze ze strata!) wiec tez oczywiście żałuję i to bardzo
  • Re: Spółki godne polecenia Autor: ~adaś [87.99.108.*]
    Cześć.
    Mój portfel to obecnie 9 spółek. Horyzont inwestowania: 2 lata.
    Sprawdź - może zechcesz się czymś poczęstować:
    8% - ATAL
    21% - ATENDE
    10% - INVESTEKO (nc)
    14% - KERNEL
    11% - NEWAG
    10% - POZBUD
    7% - SONEL
    12% - SUNEX
    7% - VIGO SYSTEM

PS: Jeśli macie jakieś uwagi odnośnie mojego zestawu, chętnie przyjmę sugestie bardziej doświadczonych koleżanek i kolegów...
    A.

• Re: Spółki godne polecenia Autor: ~Jurek [5.173.239.*]
    Relpol i Toya. Obie póki co blokowane przez wyprzedzający fundusz, podobnie jaki kiedyś było na TIM. Ale jak już się wysypie, to równie podobnie powinny ich kursy urosnąć.
[x]
SONEL 0,00% 16,70 2025-11-19 16:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.