Próbuję porównać tą spółkę do ASBIS. Tamta działa na szerszym rynku, ma większą skalę działania i większe marże, ale zobaczcie ile urosła przez ostatnie pół roku i jakie ma rekomendacje. Zrobiłem tam niezły wynik, ale przyszedłem z pakietem tutaj. Dzisiaj udało mi się trochę doskubać po 7.2-7.22. Jeżeli jutro będą chętni do oddawania na tych poziomach, to jeszcze wezmę, bo widzę tu potencjał rzędu 15 zł /akcje. A pytanie moje brzmi, jaki widzicie zysk za 2020? Ja skłaniam się ku 13 mln złotych i uważam, że to prognoza bezpieczna.
Uważam, że 10 mln jest już w cenie, ale odstawiają szopkę z raportem i tracą reputację co nie daje podstaw do wiary i przebicia w tym roku nawet 9 zeta. Sorry
Ludzie, co Wy chcecie..., w tyłkach Wam się poprzewracało? Spółka zwiększyła przychody o ponad 40%, rok do roku i wielki lament..., że za mało.. Który z Was zarabia dzisiaj 40% więcej jak rok temu, no ilu Was takich jest cwaniaki? Sam mam firmę i chciałbym mieć takie wyniki rok do roku w tych czasach, otwórz cwaniaku jeden z drugim działalność w czasach pandemii i zarób tyle lub więcej..., gdzie większość branż i klientów jest zamknięta... Polska mentalność, szlag mnie trafia na takich cwaniaków i nierobów co przesiedzieli rok na pracy zdalnej.....w budżetówce. Lewactwo opanowało ten kraj....
Kolego!!! Podzielam w pełni twoje opinie, ale wiesz co oni o nas myślą. Pomyślą tak - eee mięczaki z zaburzeniami osobowości, emocje mu puściły, mógł sie uczyć byłby jednym z nas, a teraz będzie do końca życia miał żal. Niestety takie czasy, że zwierzęta maja więcej empatii.
To nie ma znaczenia
Prawie 300 mln sprzedaż i zysk 1 mln
Naprawdę słabo, fatelne marże
Kto z was zainwestuje 300 tyś w giełdę żeby w ciągu 3 miesięcy zarobić 1 tys zł??? Pewnie nikt, dlatego mówię że słabo
Buahahaha. Maja akcje ze skupu wlasnego i jakos nie doczytalem aby choc jedna sprzedali. A 300000 zl chetnie ci pozycze jezeli rocznie zarobie na czysto 4000, nawet za 3000 ci pozycze.