• zobaczycie cenę na koniec dnia Autor: ~widlowy [81.162.213.*]
    szczęka wam opadnie
  • Re: zobaczycie cenę na koniec dnia Autor: ~ktoś-1 [87.101.35.*]
    A co to Panie widłowy za tajemnicze newsy , nie wykupiłeś abonamentu na tajemniczość . Dawaj szybciutko
    Panie widłowy co to zbierają , dobrze widzę . Na D1 robi Pan piękne cienie , wracamy czy jak, bo sam nie wiem czy jeszcze parę stówek zabrać ?
    Tosia ja jestem ynwestor , patrz rowery , bo ja pacze, pacze i nie wiem co powiedzieć
  • Re: zobaczycie cenę na koniec dnia Autor: ~KTosia [83.3.166.*]
    Jak opadnie, co opadnie. Mi to już się paczać na tego Groclina nie chce już... i kolejnych niespodziewanek proszę mnie tu nie fundować w dniu dzisiejszym. Jutro jak najbardziej, ale dziś nie.
    Na wszelki wypadek nie bede paczać więcej
    No i popaczyłam i coś mi się widzi że to zachęcanko takie,,,, znaczy jak tam góra to tu zwała będzie..... Ile ja tego mam dziada??? :))))
    Ale nie pisałem, że opadnie ??? Co tak wyskoczyłaś na mnie , jeszcze się zamknę w sobie i tyle . Tosia by Ci jeszcze na dokładkę infra nie uciekła bo inwestory ido
    A ja na Cię nie wskoczyłam ???!???... No co Ty.??? Ja??? Ja Aniołek jestem... Ja w ogóle kiepsko skacze bo mam kolano po kontuzji, uważać muszę.... A Tyś sprzedał te rowery czy nie sprzedał bo ja już nic a nic nie wiem kiedy Ty kręcisz....
    Co to znaczy : """Ale nie pisałem, że opadnie ???  '''
    Weż no jakoś tak pisz bym kumała o co kaman
    Se rowery sama sprzedałam bez Ciebie, to co się mam na Cię wściekać, zresztą mało miałam bo ja nie biorę dużo jak nie mam przekonania. A zresztą nawet jak byś mówił że spadnie to nie wiem czy by to miało wpływ na mnie. Ja tam nie wiem czy Ty wiesz co mówisz, zgadujesz czy spekulujesz... No sorry, ale taka prawda...Czy Ty Prorok, czy nie Prorok.... ??? A te inwestory tu to jak zawsze będą albo nie będą... Już albo za dwa lata.... Zagadka

Nic nie kręcę pisałem Ci wczoraj ooodddałem ! tak ynwestor jestem . Ale pojechałaś po mnie (spekuluje, zgaduje - ale nerwowo), Ty nie kaman - chyba żarcik jakiś Cię dopadł .
    Teraz inaczej - Sonka ładnie Ci poszła , wydawało mi się że czas jeszcze , ale tylko mi się wydawało, punk i drageus - tak trochę skubnięty może cos będzie za te marne 43 procent rowerkowe które nonszalancko se oddałem
  • Re: zobaczycie cenę na koniec dnia Autor: ~KTosia [78.11.162.*]
    Ktosiu1 ja myślę sobie że mnie chcesz sprowokować tym że Cię oopierniczam ..
  • Re: zobaczycie cenę na koniec dnia Autor: ~widlowy [81.162.213.*]
    Teraz odwrót w okolice 2.70. To tylko moje przypuszczenia.

Acha
    ja sobie odpaliłam bankiera na kompie i mi wyszło że połowa akcji ponad, czyli że niby cały FF się tu przez miesiąc przewalił na tych obrocikach śmiesznych, ale u Bankiera to wiadomo. Czeba by zobaczyć gdzieś indziej, no ale mi tyle starczy na razie. Tym nie mniej zastanawiające, nie?

Czyli że będą mielić przez 2 tygodnie 2,75. Potem 3,75, potem przez 2 dni 10,75 i bedzie ESPI, że FF to 100%

Daleki jestem od jakichkolwiek prowokacji , jeżeli poczułaś się obrażona - bardzo przepraszam . Nie miałem i nie mam takowych zamiarów aby Cię obrażać .Fajnie tak sobie coś skrobnąć na forum przy tym wymieniając się jakimiś tam spostrzeżeniami i raczej ja co do inwestycji trafionych, nie trafionych (ach te devo) i hakowych nie mam co ukrywać . Nikt mi z forum tego nie dał i nikt nie zabierze i najważniejsze za błędy nikt nie zapłaci. Zaś co do infry uparcie, twierdzę że to watro trochę potrzymać, czy mam rację ? Na tą chwilę in +, choć średnią popsułem tym dokupywaniem po 200 - 300 szt (muszę uważać bo będę musiał się ujawnić , albo co gorsza prezes ktoś pierwszy )
    Tosia te obroty były w zeszłym tygodniu , jakby wywalali już musiałoby się pojawić espi z zonk ( bramka do wyboru), szanujący się zarząd spekulant wywali jak lud będzie stał z tydzień w kolejce, a peany pochwalne będą w wszystkich portalach wyśpiewywane. Lud trzymał długo i oddał , a i kolarze na pewno bajzlu narobili . Ja twierdzę, że jest odwrotnie niewielkimi pakietami akcji zaniżali kurs widząc że w arkuszu na kupi nie było chętnych , albo mało chętnych powodując .................................. dobra koniec moje spostrzeżenia nie koniecznie muszą odpowiadać realowi, jedynie powiem Ci poprosiłem znajomego maklera takiego prawdziwego nie tego z forum aby się przyjrzał notowaniom. Odpisał mi, że prawdopodobnie mam rację i zwrócił uwagę na karnet na S - po 5 zla stoi 190 kilo akcji , to około 10% .Napisz kto oświeci 10% w karnecie i w jakim celu
    Ktosiu1 ja nie mam znajomego maklera. I się nie znam. Ale wiem po co bym postawiła 190 k na 5 zyla. A Ty po co byś postawił?
    I nie ma za co ja się nie obrażam, a że marudzę to marudzę. I nie krzyczę wcale a wcale. Ja taka emocjonalna jestem. Wszyscy mi to mówią :). A poza tym co ja się tam będę tłumaczyć. Muchy w nosie mam co drugi dzień i już. Ide spać bo jutro dzień przerypany mam i nawet na notowania nie spojrzę więc mam nadzieję że mi urośnie. I dobrze że groclinka nie mam bo bym się denerwowała czy zwały nie ma. A tak to mi ma rosnąć i już!:))) Dobranoc.
    mocna zieleń, szacuję na dziś około +8-10 %
    poszły konie po betonie.
[x]
INFRA -0,43% 2,29 2025-12-08 14:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.