Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,52 zł , zmiana od tamtej pory: 51,32%

Re: zobaczycie cenę na koniec dnia

A ja na Cię nie wskoczyłam ???!???... No co Ty.??? Ja??? Ja Aniołek jestem... Ja w ogóle kiepsko skacze bo mam kolano po kontuzji, uważać muszę.... A Tyś sprzedał te rowery czy nie sprzedał bo ja już nic a nic nie wiem kiedy Ty kręcisz....
Co to znaczy : """Ale nie pisałem, że opadnie ???  '''
Weż no jakoś tak pisz bym kumała o co kaman
Se rowery sama sprzedałam bez Ciebie, to co się mam na Cię wściekać, zresztą mało miałam bo ja nie biorę dużo jak nie mam przekonania. A zresztą nawet jak byś mówił że spadnie to nie wiem czy by to miało wpływ na mnie. Ja tam nie wiem czy Ty wiesz co mówisz, zgadujesz czy spekulujesz... No sorry, ale taka prawda...Czy Ty Prorok, czy nie Prorok.... ??? A te inwestory tu to jak zawsze będą albo nie będą... Już albo za dwa lata.... Zagadka

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INFRA 6,48% 2,30 2025-12-05 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.