• Historia lubi się powtarzać Autor: ~inwestorGPW [83.28.232.*]
    20 czerwca 2007 roku NTT miało prawie 8,5 mln zł zysku netto za cały rok ,akcje były wyceniane na 20 zł, teraz zysk po publikacji 4q powinien przebić i to znacznie wyniki z tamtego okresu. Tak więc wszystko jest możliwe tym bardziej że w 2021 roku zapotrzebowanie na sprzęt it nadal będzie wysoki...20 zł do końca roku jest możliwy, to jest moja subiektywna opinia...A jeszcze nie wiadomo w jakiej wysokości firma wypłaci dywidendę. Oczywiście mogę się mylić ale patrząc na spółkę i wskaźniki c/wk jest bardzo interesująca.
  • Re: Historia lubi się powtarzać Autor: ~WiktorSaba [46.215.119.*]
    Dokładnie, bardzo fajnie to podsumowałeś. Raport roczny mamy 30 kwietnia. Szacunkowo będzie to ponad 8 mln złotych więc najwięcej od ponad 10 lat. Obecna kapitalizacja na tle całego sektora jest bardzo niska, a zapotrzebowanie na sprzęt IT systematycznie rośnie. Ten tydzień będzie z pewnością ciekawy więc wszystkim akcjonariuszom życzę jak najwyższych wzrostów. Nie mam nic przeciwko, aby kurs był na poziomie dwucyfrowym, ale czas pokaże.
  • Re: Historia lubi się powtarzać Autor: ~Gracz [185.56.211.*]
    Prawie 7 mln mamy po 3Q, więc 10 na koniec roku to jest moim zdaniem absolutne minimum, a nie będę zdziwiony jak dociągniemy do 12-13 mln zważywszy na wyniki innych spółek z sektora. Będzie petarda :)
  • Re: Historia lubi się powtarzać Autor: ~Golem [82.102.24.*]
    Sam na to liczę ;)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [82.102.24.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.210.107.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
NTTSYSTEM 3,35% 9,26 2025-11-07 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać