• skup czy przewalanka Autor: ~zenek [84.10.13.*]
    to już druga spora transakcja w tym tygodniu, pierwsza na 37 tys, dziś na 50 tys sztuk
  • Re: skup czy przewalanka Autor: ~koneser [31.0.83.*]
    Ten kto to kupił dobrze wie dlaczego. Tutaj już wkrótce kurs będzie co najmniej 2 x wyżej niż obecnie. Rawlplug to jedna z lepszych, a przy tym bardzo niedowartościowanych spółek na GPW, z międzynarodowymi kontraktami i perspektywami na przyszłość.
  • Re: skup czy przewalanka Autor: ~kostek [89.78.63.*]
    Albo? Ten kto to sprzedał dobrze wie dlaczego. Tutaj już wkrótce kurs będzie co najmniej 2 x niżej niż obecnie :) Oby to nie była prawda.
    Muszę się zgodzić, że firma ma się dobrze.
    Ta wymiana akcji była na całkiem wysokim poziomie. Nie zapominajmy że niedawno firma skupowała swoje akcje dużo niżej. Ulica nie mogła tego pakietu kupić, bo jak wspomniałeś firma jest niedowartościowana i płynność akcji jest mała, baaardzo mała.
    To musiała być umyślna transakcja za porozumieniem stron.
    Nie mam pomysłu, w jakim to mogło być celu. Może ktoś ma?
    Piszcie co myślicie o tym. Nawet w najbardziej niedorzecznych pomysłach może coś być.

• Re: skup czy przewalanka Autor: ~Agrofan [85.221.142.*]
    Uciekaja bo ceny stali i tworzyw abstrakcyjne a wchodzi długoterminowy z dostępem do info
  • Re: skup czy przewalanka Autor: ~Agrofan [85.221.142.*]
    No i reakcja na wyniki Seleny dzisiaj abstrakcyjna a biznes podobny. Przy takich cenach surowcow dużo niewiadomych..... popyt w budowlance jeszcze wysoki ale jest granica akceptacji absurdalnych cen za metr. Ja trzymam ale nie akumuluje
  • Re: skup czy przewalanka Autor: ~Majtyka19 [188.146.162.*]
    Kurs razy trzy co najmniej, akumuluje od 8
  • Re: skup czy przewalanka Autor: ~zenek [83.22.216.*]
    dziś kolejne 32 tys po 12,60
  • Re: skup czy przewalanka Autor: ~pararyszard [185.240.96.*]
    ciekawe co się dzieje, będzie jakieś info?
  • Re: skup czy przewalanka Autor: ~Jelitkowo [188.146.162.*]
    Jak to co się dzieje, zmierzamy do wyceny godziwej.
  • Re: skup czy przewalanka Autor: ~kostek [89.78.63.*]
    Ja to mam nadzieję, że żadnego info nie będzie. Przeważnie po takim "dobrym info" to trzeba się ewakuować i zapomnieć o spółce. Spółka radzi sobie dobrze bez zagrywek (co widać po wynikach i wzroście płynności akcji). No, może tylko to, że jeszcze niedawno kilka, dosłownie kilka akcji zmieniało wartość portfeli ich posiadaczy na plus, ale nie można ich było ani dokupić, ani dobrze sprzedać. Też myślę, że wchodzą długoterminowi, ale to by było chyba dobrze, niech się zapakują, byle odpowiednio wysoko i tak niech trzymają.
  • Re: skup czy przewalanka Autor: ~Bankier [31.60.73.*]
    Akumuluje i radzę akumulować, czuję, że papier będzie grany.
[x]
RAWLPLUG -1,03% 14,45 2026-05-15 11:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.