• info o przyszłości Autor: ~PO [212.180.228.*]
    Straszny marazm i kiszonka. Niestety. Liczyłem na więcej. Jeśli dziś puszczą pod koniec dnia info o umowach w drodze to wydaje mi się, że pół kraju inwestorów giełdowych będzie opracowywało technikę zakupu akcji na poniedziałek, grillując i pijąc piwo w weekend.
    W końcu Polacy to kraj strategów sarmackich. Póki co brak info, które nada trend i siłę i to mnie martwi.
  • Re: info o przyszłości Autor: ~OdlotowyOlek [83.8.251.*]
    Spokojnie, dopiero co była konferencja. Chcesz espi dwa razy w tygodniu? Uważam że warto trzymać akcje aż do uruchomienia tych nowych fabryk w 2022 lub 2023 i poczekania na wyniki finansowe jak już to wszystko ruszy...czyli zdecydowany longterm. Ale to nie znaczy że sugeruję że teraz nie warto wchodzić, nie nie, po prostu póki firma się rozwija jej notowania będą rosły a do szczytu ich możliwości jeszcze łooooooo daleko, więc można albo kupić dziś i sprzedać za miesiąc dwa z zyskiem rzędu kilkudziesięciu może kilkuset %(jak podpiszą umowę to będzie się działo, póki co ludzie są ostrożni bo to "tylko" term sheet, ale kto oglądał konferencje ten wie, że do podpisania dojdzie) albo poczekać ten rok, dwa i sprzedać z 1000 krotną przebitką. Myślę że najwiecej ciekawych informacji dostaniemy w czerwcu, już po podpisaniu umowy.
  • Re: info o przyszłości Autor: ~Big [78.8.242.*]
    Wydaje mi się ze kluczowe infa o rozwoju są w drodze, dlatego taki pośpiech z wchodzeniem na gpw
  • Re: info o przyszłości Autor: ~Sanhose [31.0.23.*]
    Boje się o Was. A glowa tak boli
  • Re: info o przyszłości Autor: ~Shithose [193.178.243.*]
    Dnia 2021-04-23 o godz. 12:10 ~Sanhose napisał(a):
    > Boje się o Was. A glowa tak boli

To jak się boisz, to musisz poprosić o poradę na swojej grupie wsparcia. Albo na Imperze. To tam gdzie sprzedawałeś PKC. Tu zresztą też.
  • Re: info o przyszłości Autor: ~Romek [155.133.21.*]
    Widzę że na wielu spółkach piszesz takie dyrdymały. Jesteś samotny a może nikt już Ci nie daje chwilówki bo wszytsko poszło na PKC że stratą. hmm Może warto zmienić forum z bankiera na jakieś związane z leczeniem głowy
  • Re: info o przyszłości Autor: ~Romek [155.133.21.*]
    Dokładnie tak i na to czekamy. Ogólnie kurs jest stabilny niskie obroty. Czyli jak bedzie info to lecimy do góry up :)
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.