Milegi od bajdurzenia to Ty tu jesteś. "Jest tanio" "taniej nie będzie" nic innego nie potrafisz. Aktualne C/Z wyniki skonsolidowanego to 50. Aktualne zadłużenie krótkoterminowe to prawie 10 mln. Nie. Nie jest tanio
Chce powiedzieć, że tak zrobili: ojtak, milegi i jeszcze jakieś dzieciaki, które potrafią tylko napisać "będzie rosło, jest tanio, taniej nie będzie, ktoś kupił." Nie wiem jak sobie resztę dopowiedziales, ale z kontekstu jasno chyba wynika co miałem. A myśli
Aha i jeszcze jedno. Juz o tym pisałem, ale powtórzę. Nie Mcgovernowie tylko Gośka sobie kupiła. Co to dla niej spisac 300k na straty i "pierwsze koty za płoty? Kiedy się musi dziewczyna nauczyć. Inna sprawa, że nawet jakby weszła w to rodzinka na poważnie to i tak nie mają monopolu na nieomylność.
Inna sprawa, że to nawet nie musi być "pomyłka" Gosi. Może po prostu liczyła, że na debiucie kilkadziesiąt procent wzrostu "nie należy do tego może myślała, że swoim nazwiskiem podcìągnie jeszcze kilkanaście/ kilkadziesiąt procent w górę i stanie szybkie 50-100, ale się przeliczyla.
Po prostu znaczenia jej wejścia nie ma co przeceniac. Trzeba się skupić na analizie spółki, a nie transakcji, a ta wypada niestety bardzo niekorzystnie.