• SimFabric - Flipper Mechanic Autor: ~inv [149.154.152.*]
    informacja o produkcji Flipper Mechanic na stronie SimFabric:
    https://twitter.com/SimFabric/status/1384809639284461574

• Re: SimFabric - Flipper Mechanic Autor: ~Piotr [89.8.112.*]
    Zupełnie jakbyś miał/miała informacje z pierwszej ręki... Nagle też podbitka, teraz info o flipperze... Dziwne te całkowite przypadki...
  • Re: SimFabric - Flipper Mechanic Autor: ~KRW [85.221.155.*]
    Hahaha dzwońcie po chycla, bo na psychiatryka już za późno, Piotr uważaj bo cię CIA namierzy satelitami, chłopie ty masz paranoje dzisiaj to wiem na pewno, naprawdę jest Ci potrzebna pomoc, albo nie to cały zarząd napisał hhaha boże chłopie ty już jesteś nie do uratowania
  • Re: SimFabric - Flipper Mechanic Autor: ~inv [149.154.152.*]
    bogusz mizerski vel piotr przestań pieprzyć. Oglądam strony SimFabric tak jak ty. Tylko ty o nich piszesz same kłamstwa i bzdury, a ja przekazuję informację na forum co się dzieje i co publikują. Mam akcje SimFabric i wierzę w tę spółkę. Ty albo jesteś chorym psychicznie człowiekiem który ma chorą satysfakcję z hejtowania spółki, albo nieudacznikiem który kupił akcje na górce i teraz płaczesz jaki to jesteś poszkodowany. Bądź dorosły i albo sprzedaj akcje i zajmij się czymś produktywnym, albo przestań kłamać, jątrzyć, pisać pomówienia i oczerniać spółkę. Nikt cię już nie traktuje poważnie tutaj na forum, bo wszystkie twoje kłamstwa i pomówienia zostały zwryfikowane przez raporty i fakty. Spółka zarabia dużą kasę, zwiększa zyski, kurs w końcu rośnie. Trzeba dać czas. W gamingu nic nie dzieje się szybko. Rozumiem, że nie znasz się na tej branży i jesteś rozżalony. Ale dorośnij człowieku.
    To jest chory człowiek I to zrozumcie, dlatego takich wariatów się ignoruje, niech sobie będzie jak chce I niech pisze sam ze sobą, po co mu odpisujecie, po dzisiajeszym dniu widać że on naprawdę jest chory
    Podaj mi jeden przykład mojego kłamstwa.
    Błagam was nie dyskutujcie z nim bo to już jest nudne, to jest chory człowiek czy wy tego nie widzicie on ma paranoje psychiczną, dzwońce po chycla bo po kaftan za późno, wiem że się nie powinienem śmiać z chorych ale to co tu się odwala to jest jakaś masakra
    Podaj mi jeden przykład kłamstwa. Tak nawiasem, każdy kto używa w mowie potocznej słowa "masakra" ma bardzo niskie IQ.
    Hahaha dzwońcie po chycla bo po kaftan już naprawdę za późno, uspokuj się Piotruś tak mam niski iloraz a ty masz bardzo wysoki, już dobrze dobrze wszystko będzie w porządku ciiiiiiiiiii hahah :)))) sam proszę żeby Ci nie odpisywać bo jesteś chorym człowiekiem a sam się daje nabierać, ale no tak jak to mówisz niski iloraz inteligencji, ale ciiii bo nas Pani prezes Julka usłyszy razem z zarządem hahah bozeeeeeee widzisz to i nic nie robisz
  • Re: SimFabric - Flipper Mechanic Autor: ~Akcjonariusz [89.67.86.*]
    Ładnie wygląda ten model. Kiedyś na takim grałem.
  • Re: SimFabric - Flipper Mechanic Autor: ~inv [149.154.152.*]
    no to up
  • Re: SimFabric - Flipper Mechanic Autor: ~kin [185.82.218.*]
    ciekawe kiedy premiera, bo zapowiada się dobrze
[x]
SIMFABRIC 0,00% 1,62 2026-05-04 13:52:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.