Po pierwsze koles to nie chlopcze , bo jak ja zaczynalem przygode z gielda to ty nosiles majtki w zebach , a po drugie znam ten parabank od wielu, wielu lat i wiem co potrafia zrobic w biznesie bankowym
Koleś wyraźnie dużo lepiej się poznałem na tym parabanku i przeciwieństwie do ciebie srednio udolny inweatrze opchnalem dziada że średnia 8,2 zł , a ty co dalej trzymasz dziada i kwiczysz na cud, szybkimi krokami idziemy na 7 zeta milosniku parabanku.Jak tam humor dopisuje i zarciki po WZA tych nieudaczników , a ha bym zapomniał jak tak wielka kolejna bo ponad 300 mln rezerwa. Za parę dni będziesz w czarnej d..ie jak podadzą odkładane wyniki za 2020.
A co może być w tych wynikach przecież wiadomo ze zaksięgowali te 399 mln w straty za 4 kwartał a o problemach frankowych bankow wiadomo nie od dziś dlatego sa tak nisko wyceniane chłopcze
Po pierwsze chloptasiu to bez tego zadufanego tonu ,protekcjonizmu po drugie bez spoufalania sie bo my na jednym g.. ie nie slizagali sie , ani brudzia nie pili , po drugie jaka ja zaczynalem przygode z gielda to Ty mam przekonanie graniczace z pewnoscia ,ze majtki nosiles w zebach CHLOPCZE , a po trzecie jutro sie przekonasz jakie straty te nieudaczniki dodatkowo zaksiegowali , bo przeciez gdyby bylo juz wczesniej wszystko znane z bilansem to by dawno podali wyniki . Widac ,ze te nieudczniki nie wiedza do konca ile strat maja dodatkowo ujac w bilansie stad to przeciaganie .daty wynikow . Jutro ty tez zostaniesz z reka w nocniku jak zobaczysz , jak te ''geniusze'' od bankowosci policzyli sie ostatecznie z tymi stratmi CHLOPCZE
Pewnie tobie chloptasiu usuwają bo mnie na razie nie mają za co bo wulgaryzmów nie używam wobec takiego aparata forumowego, choc ręką swiezbi , żeby ci znowu dosypać.
Halo , halo koles jaki zysk , jaki kosmos podane juz w raporcie wyniki za 2020 r sa tragiczne , strata ponad 300 mln zl , co nie widac , nie czytal ze zrozumieniem , pozyczyc okulary ???