Pisanie naiwnych trolli na zlecenie nic nie da BO NIKT NIE ODDA akcji !!! Lepiej zakopać i poczekać, a kto ma kapitał dokupi !!! Dajcie trochę niżej to chętnie się załaduje ! Będzie zjazd na strachy do 2,8 na dzień lub dwa czy podbitka do 3,7 ??? W pierwszym przypadku chętnych na zakupy będzie dużo i tego się boją DM, a w drugim przypadku mało kto oda jedynie ci co na kółko czekają !
Najpierw miało być wezwanie. Potem super wyniki a następnie jeszcze lepsza dywidenda. W międzyczasie pojawiły się kolejne brednie, tym razem o wykupie. Rzeczywiście lepiej to zakopać żeby codziennie nie liczyć straty. Pisałem żeby nie słuchać tych trolli i naganiaczy typu Sss. Sprzedać gówno i uciekać gdziekolwiek. Kto mądry straty odzyskał z nawiązką. Głupi niech siedzą i liczą na cud. Na cdproj też liczą. I też przygłupy zrobili akcje wystawiania akcji po 500.
Naprawdę ktoś wierzy w to co piszesz Panie Exolu. Proponujesz sprzedawać akcję i uciekać, mówisz że firma będzie notowana coraz niżej. Ogólnie piszesz tu codziennie aby obrzydzić akcje. Każdy kto ma akcje stara się aby akcje były notowane ciąż wyżej więc mówi dobrze o firmie i zachęca do zakupu. Ty najwyraźniej nie masz akcji a skoro ich nie masz to piszesz codziennie bo na tym zarabiasz a jak zarabiasz to pracujesz dla kogoś kto chce, żeby drobni sprzedawali akcje. Nie ważne czy można Cię nazwać trollem czy nie ważne jest to, że jest "ktoś" kto Ci płaci. Teraz cholera to wie czy to dobra wiadomość dla drobnych czy zła. Jak się skończy to trzymanie kursu - zdjęciem spółki z giełdy (od daty wezwania będzie zależała cena), czy może ktoś dokonuje akumulacji i wcale pośrednio czy bezpośrednio nie pracujesz dla PCC a dla tzw. spółdzielni. No ciekawe jak się to wszystko potoczy.
Zobaczymy twoje mądrości jak kurs zejdzie poniżej 3 zł. Ja to już dawno sprzedałem na podbitce. Szkoda mi tylko ludzi urabianych tu przez naciągaczy od których nie jesteś lepsza. Pod ci to gówno ma rosnąć się pytam? Pod zastaw? Pod brednie i wezwaniu/wykupie?
Do ~Ida tak, tak dalej mówmy, że akcje będą po 100 zł i wszyscy będą radośnie skakać wśród jednorożców po różowych chmurkach z waty cukrowej, a na pewno to ruszy kurs.
~Exol mówi wam prawdę, dlatego go nie lubicie. Ludzie przejrzyjcie na oczy zanim potracicie wszystko. Za rok akcje Exola będą w punkcie wyjścia sprzed pandemii po 1,70 zł.
Na cdproj też mówili ludziom żeby sprzedać i ciąć straty. A oni nie wierzyli że taka dobra spółka z 1 mld zysku może spaść. Spadła i jeszcze spadnie, tak samo jak Exol. Zrozumcie to w koncu. Szkoda kasy...
Oj chłopaki, chłopaki zapomniałam dodać, że oprócz exola jest też inwestor, który tak samo zarabia na jechaniu po spółce. Ja nie piszę o 100 zł ani o wystrzałach i magicznych cenach - obnażam tylko cel Waszej bytności tutaj (zarobek). Nikt kto nie ma akcji mnie pisze codziennie wątków i postów na spółce, którą nie jest zainteresowany - no chyba, że jest chory psychicznie i głosy każą mu to robić. Czy będzie zjazd czy marsz do góry tego nie wie nikt. No chyba, że wiecie Wy od swoich pracodawców. Tak więc podsumowując rozumiem trolli wzrostowych bo chcą zarobić, a Wy nie jesteście trollami spadkowym tylko wykonujące pracę więc ostrzegam inych przed Wami. Ot i tyle
Dnia 2021-04-20 o godz. 21:21 ~Ida napisał(a): > Oj chłopaki, chłopaki zapomniałam dodać, że oprócz exola jest też inwestor, który tak samo zarabia na jechaniu po spółce. Ja nie piszę o 100 zł ani o wystrzałach i magicznych cenach - obnażam tylko cel Waszej bytności tutaj (zarobek). Nikt kto nie ma akcji mnie pisze codziennie wątków i postów na spółce, którą nie jest zainteresowany - no chyba, że jest chory psychicznie i głosy każą mu to robić. Czy będzie zjazd czy marsz do góry tego nie wie nikt. No chyba, że wiecie Wy od swoich pracodawców. Tak więc podsumowując rozumiem trolli wzrostowych bo chcą zarobić, a Wy nie jesteście trollami spadkowym tylko wykonujące pracę więc ostrzegam inych przed Wami. Ot i tyle
Oj dziewczyny, tylko ktoś, kto zabetonował swój paradygmat ( albo nie wie o istnieniu alternatywnych) będzie stawiał innym diagnozy racjonalności.
Widzę że wiesz lepiej ode mnie. Więc wyprowadzam cię z błędu. Kiedyś dałem się nabrać na wezwanie i kupiłem akcje. Na szczęście na podbitce pod wyniki sprzedałem. Zarobiłem niewiele ale nie straciłem. I tyle. Je jestem trollem. Nikt mi nie płaci. Ale ostrzegam przed naganiaczami i trollami. Szkoda czasu, pieniędzy i nerwów.
Kiedyś dałeś się nabrać więc teraz okłamujesz ludzi, pisząc na przykład, że spółka przynosi straty. Nie rozśmieszaj mnie. Albo ktoś Ci płaci albo masz problemy ze zdrowiem (takie zachowanie nie jest normalne).
Tak jak przewidywałem zjazd 2,8 ha ha ha SUPER zakupy !!!! Po ostatnim takim zjeździe wyskoczyło ponad 5 zł !!! Teraz DM potraciły bardzo dużo akcji i będą musiały odbierać po 5 czy ponad 7 zł bo nikt nie odda takiej perły taniej !!!!