Ta banda co się tutaj zleciała po komunikacie, będzie próbowała wyrwać od was akcje zbijając kurs. Sprawa jest dosyć prosta. Trzeba trzymać papier. Długo przerzucać między sobą im się nie będzie chciało. Zewrzeć posłach i czekać a każdy będzie zadowolony.
Dzisiaj było te wyrywanie akcji ? Haha człowieku sam siebie oszukujesz, ktoś dzisiaj lądował akcję w rynek aż miło...po takim espi powinno wisieć już chwilę po espi i lecieć do góry bez trzymanki, a co było ?
Co było to widać co się zaczęło dziać na tym forum od dzisiaj. Zeszły tydzień spokój i dwa posty na krzyż a dzisiaj zlot największej hołoty z bankiera.
Bardziej mnie martwił wczorajszy optimyzm, co zresztą miało dziś potwierdzenie. Przeważnie to bowiem oznaczało, że każdy ma akcje i czeka na wzrost albo by wywalić (na pewno nie kupić). Natomiast im więcej trolli spadkowych tym wg mnie lepiej. Raczej nikt z nich nie troszczy się o cudze pieniądze. Prawdopodobnie sprzedali i czekają na okazję by wskoczyć ponownie przy niższej cenie i domknąć kółeczko z zyskiem. Psychologia tłumu na polskim bananie ponad wszystko i tak od wielu lat
January i jego ekipa nie sprzedali dziś ani jednej akcji. Dokupili co najwyżej, o ile jeszcze nie mają wystarczająco, a w teorii mogą już mieć. Dla mnie ci co sypali po 11 i 10 zł wywołali panikę i reszta spanikował i zbiła kurs do 8 zł, wtedy Ci co sprzedali po 11 i 10 odkupili po 8 i zrobili ładny %. Tak się książkowo wyleszcza ludzi słabych z akcji. Tu nie ma żadnych powodów do spadków, baaaa, wręcz przeciwnie, Ci co mają akcje mozna by powiedzieć wygrali na loterii.