tutaj jest tylko jeden plan wyr... drobnych taka q... giełda polskie orły biznesu na energa widać jak się tutaj traktuje mniejszościowych tyle, że jooseq jak będzie chciał je... spółkę z giełdy to nie ma tyle czasu na procesy co energa mniejsza kasa się zorganizujemy, a że młody nie jest to raczej nie zdąży ewentualna następna uchwała da przedział do 4.60 - 5.00 za akcję zobaczymy
Sprzedał niedawno sporo po 3,40 zł. i co teraz ma zakupić po 5- 6 ??? pomyślcie trochę zanim coś napiszecie. Kasę na d...iffki młode ma i tyle w temacie. A ,że cena za akcję jest za wysoka to w najbliższym czasie spodziewajcie się korekty .
zobaczysz jaki skup, ludziu.
Skup może być też poprzez wezwanie. I cena może być 5 zł, o ile nwza uchwali takie warunki.
JW jest nieobliczalny, bo jeśli już to skupił za 5,2 zł, a spółce sprzedał za mniej niż 3,4 zł.
Dziś w związku z tym że społka ma super płynność a cena akcji jest sporo poniżej wk, zrobienie skupu, jest dość prawdopodobnym scenariuszem.
PZU nabyło 30.12.2020. 515 000 sztuk zwiększając stan posiadania do 665 993 . O czym więc piszesz ???? człowieku niedoinformowany. Josek opied..... po 3,40 i są chętni. Tyle w temacie.
PZU sprzedało prawie wszystko w wezwaniu po 5,20 a teraz odkupiło część po 3,40 i to mnie dziwi . Ruchator potrzebował kasy i sprzedał taniej niż wcześniej odkupił. Nikt inny nie m. tego zrobić bo nie było tyle akcji i z 0,51 % zrobiło się ponad 6 % . Tylko Q- na mogła to wykonać. Chodzi mi o F.F.
jooseq z tego co jest w sprawozdaniach sporo ciągnie ze spółki także chyba nie potrzebował kasy
raczej chciał żeby to jakoś wyglądało
rzeczywiście ruch się zaczął na spółce i wyglada na to ze albo boś puścił kurs
albo będzie dalszy skup do 5.20
Tylko Was informuję ,że zebrałem ostatnio od 3,46 do 3 ,60 DZISIAJ !!!!!!!!!!!!!!!! z K . Kurs bez mojej interwencji to by było z 3.30 -3.40 a może i niżej ? tego sobie jednak nie życzę - NO. Nic tutaj się dalej nadzwyczajnego nie dzieje. Wymieniamy się z fundem akcjami i tyle w temacie . Cały czas jednak zarabiam 3-4 % na tych transakcjach więc jestem zadowolony. Pozdrawiam - Jack.
Tutaj wszystko jest możliwe i odpis na 20 - 30 000 000 zł. itd.itp. SPRZEDAŻ DZIAŁKI WARTEJ 20 000 000 za 1 000 000 Miałem sprzedawać a tu znowu mi więcej przybyło niż sprzedałem. LIPA ! ZANIŻANIE wartości spółki trwa od lat i okradanie akcjonariuszy z dywidendy od 2007 . Sprzedać po 71 i odkupić po 5,20 / 3,40 zł. większego QUR ....TWA nie widziałem. O " właścicielu " nawet nie piszę.
właściciel jaki jest to każdy wie
to może działać tylko przy takim systemie jak u nas
całe to ofe to była jedna wielka kradzież
a jwc się idealnie w to wpisuje