Powiem Wam ze obserwując Sadowskiego profil na Insta dochodzę do wniosku ze on już sobie temat B24 odpuścił.
On jest głownie skupiony na sobie a nie na spółce, która prawie po 10 latach ma 3tys użytkowników co uważam ze jest skandalicznym wynikiem i zastanawiam się co on jeszcze robi na fotelu prezesa????
Chciałabym Wam jedynie przypomnieć ze on z Emisji wziął 6mil złotych które w żaden sposób się nie przełożyły na wyniki spółki. Uważam ze gdyby on odszedł spółka by nic nie straciła a mogłaby jedynie zyskać prezesa z prawdziwego zdarzenia. Sadowski na świecie nic nie znaczy i nikt go nie zna a spółce jedynie powinno zależeć na zagranicznych rynkach. Tak naprawdę to on marnuje wciąż jedynie potencjał tej spółki. Jak by co to zapraszam prezesa na rozmowę f2f.
Tu masz sporo racji. Dużo osób z branży marketingu online mówi że przespał moment gdy narzędzie było WOW. Teraz narzędzi jest dużo i że Pan Sadowski bardziej buduje swój wizerunek. Dla przykładu jest taki Damian Salkowski, narzędzie Senuto. On również za pomocą swoje osoby się udziela ale jego treści są mega wartościowe (wystarczy spojrzeć na LinkedIn) i jego eksperckie podejście przekłada się na wizerunek Senuto.
No a samego B24 to szkoda bo to fajna spółka. Możemy się obaj umówić na calla z nim
a tak na marginesie Sadowski to jest zakompleksiony bardzo niskich lotów człowiek, dlatego on się tak lansuje i czeka na oklaski. Uważam ze jest naprawdę miernym prezesem a po za tym przecież on nie ma czasu na zajmowanie się spółka, przecież on głownie robi zdjęcia, lansuje się i odpisuje na każdy komentarze w mediach społecznościowych.
To jak prezesie sadowski jesteś gotów na prawdziwa konfrontacje ???? Ja Ci chętnie powiem co ja myślę o twoich rządach w tej spółce. Przecież dostajesz na bieżąco alerty ze swojego narzędzia, nie zareagujesz??? Porozmawiamy o Twoich osiągnieciach z ostatnich 10 lat w spółce....
Polecam na Twitterze zaprosić dobrej rozmowy. Wybieranie na takie zaproszenie forum o którym prezes mówi ze go nie monitoruje jest cokolwiek ekstrawaganckie. Pozdrawiam.
Misiu, jak jesteś taki cfaniak schowany za nickiem w necie, to napisz do niego na FB na Twitterze i rozpocznij dyskuję. Jakby nie było, spółka jest dalej wyceniona wysoko, akcjonariusze mogli zarobić, a on stworzył spółke od zera.
A najlepiej niech kupi odpowiednią ilość akcji aby odwołać prezesa
A jak nie, to są setki innych spółek
Nikt nikogo tu nie trzyma
Nigdy nie rozumiałem tego typu skowytu
to nie jest koncert życzeń, i żadnych akcji kupować już nie będę.
Ja obiektywnie oceniam cala sytuacje związaną z prezesem którego ego jest niezrozumiałych rozmiarów a jest naprawdę bardzo przeciętnym człowiekiem który raczej powinien się wstydzić swoich dotychczasowych osiągnięć.
100% racji!
Jest w Polsce kilku takich „IT celebrytów” - spółki ze stratami od lat, ujemne cash flowy, pełna zależność od jednego modelu biznesowego (patrzcie FB i B24). A ich pełno wszędzie. Zdjęcia nieba, filmiki z samochodu. A firma ze stratami :)
Takich firm jak B24 są dziesiątki, a z liczba Klientów B24 nie jest nawet graczem średnim w środkowej Europie (SentiOne, Senuto, Newspoint, Hootsuite, Synthesio, NetBase, Reputology, i kilka innych). Wszystkie większe, ale może ich prezesi maja mniejsze ego i widoczność w internecie
udało mi się dotrzeć do dwóch pracowników tej firmy i szczerze porozmawiać. O sadowskim się mówi ze ma potworne kompleksy, jest slaby psychicznie i nie zatrudnia do firmy nikogo kto mógłby być od niego lepszy. To jest jakaś paranoja....a w ogóle to on już mało się zajmuje ta firma i ma cos na boku....
i co? nic się nie zmieniło.....sprzedaż nie idzie a wzrosty niezauważalne a sadowski wciąż zajęty sobą.....koncerty, podróże ! on od dawna wie ze już nic nie wnosi do tej spółki dlatego jest zajęty wszystkim tylko nie firma. dramat.
Zdjec nie widziałem, ale mialem okazje rozmawiac o koncercie Sadowskiego w hardrock Cafe z jego znajomym ktory stwierdzil ze w b24 mu sie juz nie chce nic robic bo mu to nie wychodzi więc wynajduje sobie nowe zajecia a tak na marginesie stwiedzil ze Sadowski nie ma sluchu za grosz.......
Na LinkedIn właśnie się chwali że sam Kotlet zaprosił go ma World Marketing Summit. Kotlr znana postać, ale ci tam quzwa robi on? To już chyba większą rewolucje robi Data Walk w analizie danych. Sorki, ale robię w tej branży i naprawdę to nie jest jakiś człowiek który ją pcha do przodu. Masakra. On naprawdę ma wyj..., on albo buduje swoją własną markę,.albo uwierzył że jest marką. To jest dziś po prostu agencja jakich wiele, tu naprawdę nie będzie fajerwerkow się obawiam