Dlaczego nie sprzedałeś wszystkiego na początku tygodnia jak fajnie rosło i brali jak leci ? To może ja tego gniota dzisiaj dokupiłem , dzięki pomęczę się i ja. A tak poważnie , to chcący sprzedać już sprzedali i te bawiący się po parę sztuk w dół jakoś stygnie . Zobaczymy w przyszłym tygodniu . Ps . Tosia - ten jeden Twój CZARNY koń jakoś dziwnie stoi w miejscu , po parę szt akcji za całą sesję ??? , no ale na in+
A skąd Ty tego konia znasz? O InteliWise? Nie to nie mój koń, koń to jest inny :) a w zasadzie to 2 konie :))) po prostu rok temu kupiłam tam za 1,6-1,8 licząc na szybki zysk, a zrobiłam że dwa kółeczka i jakoś tak jeszcze mam.Tam tak jest.. nie chcą oddać darmo. Ja tam to się natrolowalam nim kupiłam w jakiejś normalnej cenie. Poza tym prawda taka że zarząd ma w pupie infa a zainteresowani z zewnątrz małe..
Teraz powinien być przyzwoity wynik z 1q to może ruszy. Jak nie to wywalę połowę co mam i dam sobie spokój, choć może szkoda? Spekula tam by się przydała :))), ale spekula chce tanio kupić a nikt nie sprzeda większej ilości poniżej 2,8. No i się kisi i czeka na grubasa :)))
Tosia tak to jest , na NC musisz być więcej Panem Jackowskim jak inwestorem . Spółki niby dobre ,ale kto to wie , bo informacji żadnych nie ma , zaś te co nadmuchane i nic nie warte to news bez sensu za newsem . Ten nie koń jakiś dziwny ,akcji do góry ani na dół za wiele nie ma . Tutaj odwrotnie na koniec zabawę sobie jakiś ambitny urządza i testy sobie robi.
Ktosiu1 a jak myślisz w co teraz warto inwestować na giełdzie?. W sensie nie konkretna spółkę, ale w co pójdzie kaska grubasków? Ja myślę że w fundamenty, może w spółki podróżnicze które spadły, OZE? No to już..oj...to OZE.... trochę odsiac by trzeba....Pewnie za jakiś czas gaming bedzie nisko to może potem.... A teraz? InteliWise? :)))) I IT generalnie? Patrz coś o pcf ale tak ogólnie też można..., Co myślisz? https://www.bankier.pl/forum/temat_re-policzmy-ile-w-rekach-fundziakow-moze-byc,46233339.html
ale komedia . ani słowa na q i innych i mod moje pisanie zabronił czytać . Mod może potrafisz parę zdań zbudować to proszę rozwiń myśl " usuwacza " Tosia - napisałem, że dziś to taki kołowrotek - wszystko co nie powinno rosnąć rośnie , co niektóre są już w kosmosie ale mają paliwo i lecą . Gry , covidy dały dość spore zyski ludowi , to lud teraz rozjuszony i pewny swego szuka zarobku wszędzie gdzie się da. Przyjmując hipotetycznie ,że rok temu kupujesz tylko cuda wynalazki do 10 groszy , dziś Twój rachunek jest kilkaset procent wyżej . Preferencje moje zaś : flagi - bank zielony i hart z jastrzębia z początku roku , browar - za dużo kupione ale leży , jak mówisz IT jak najbardziej tak ( trochę tu trochę tam kupuje ) oze - mam ociupinkę coby nie było że nie jestem trendy , no i trochę różnych kolarzy . Zaś jak mówisz ci co nas w świat wyprawiają i dają zjeść , warto się zastanowić , bo jak cyrk przejdzie mogą być top firmy, a że lubię siedzieć w pierwszym rządzie pociągu - może warto się zagłębić w temat. Wracając do kołowrotka , - drukarki jadą pełną parą , procentów w bankach z lokat próżno wypatrywać , funduszy peany pochwalne w raportach i reklamach oczekiwać to jakiś pewien czas się to jeszcze sądzę pokręci
Też myślę że pokręci. Pewnie tym co grubasy mają i chcą wywalić. :).
Strasznie bilety lotnicze podrożały...ale miejsca na zagramanice to jak świeże bułeczki... Majówka przekichana, chyba że na rowerze albo jak ktoś domek ma na wsi gdzieś... Ludziska w Wawie peletonami na rowerach jeżdżą. Nic tylko napoje i lody na patyku sprzedawać
Banki mówisz.. Ciekawe że nawet się i raty kiepsko upominają... Przedłużają i przedłużają... Może by tak kredytów nabrać i jakby co upadłość konsumencką ogłosić:))) Ciekawe czy na stałą stopę procentową dają:))))
Ja w tym tygodniu niczego nie tykam , takie postanowienie , będę pilnował tylko co mam i oddawał z podziękowaniami . Pisałaś Tosia kiedyś tam i gdzieś tam o krypto. Chyba tak? . Tam dopiero zabawa na matrix-owych pieniądzach są , kupiłem 2 miesiące temu taki tam xin za 1 grosz sztuka , znajomy makler mówi mi puknij się w głowie, to stoi lata świetlne po groszu . Dziś gamoń w czasie popołudniowego sprintu przez las na zdezelownym rowerze dzwoni i pyta czy sprzedałem bo jest po 4 - 5 groszy i skąd wiedziałem że urośnie . Rozwalił mnie na drobne , przecież poniżej grosza już nie będzie ? Wystawiłem po 4 , może się sprzeda. I niech ten tydzień dla Wszystkich taki będzie, bez znaczenia tu , czy tam - żniwa w kwietniu .