ale komedia . ani słowa na q i innych i mod moje pisanie zabronił czytać . Mod może potrafisz parę zdań zbudować to proszę rozwiń myśl " usuwacza "
Tosia - napisałem, że dziś to taki kołowrotek - wszystko co nie powinno rosnąć rośnie , co niektóre są już w kosmosie ale mają paliwo i lecą . Gry , covidy dały dość spore zyski ludowi , to lud teraz rozjuszony i pewny swego szuka zarobku wszędzie gdzie się da. Przyjmując hipotetycznie ,że rok temu kupujesz tylko cuda wynalazki do 10 groszy , dziś Twój rachunek jest kilkaset procent wyżej . Preferencje moje zaś : flagi - bank zielony i hart z jastrzębia z początku roku , browar - za dużo kupione ale leży , jak mówisz IT jak najbardziej tak ( trochę tu trochę tam kupuje ) oze - mam ociupinkę coby nie było że nie jestem trendy , no i trochę różnych kolarzy . Zaś jak mówisz ci co nas w świat wyprawiają i dają zjeść , warto się zastanowić , bo jak cyrk przejdzie mogą być top firmy, a że lubię siedzieć w pierwszym rządzie pociągu - może warto się zagłębić w temat.
Wracając do kołowrotka , - drukarki jadą pełną parą , procentów w bankach z lokat próżno wypatrywać , funduszy peany pochwalne w raportach i reklamach oczekiwać to jakiś pewien czas się to jeszcze sądzę pokręci